Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Pokec o známkách » Skener

Vykupminci.cz
Numisargo

Skener

Moderátoři: ikanek, Jaromir, pavlinka, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: < 1 2

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
ano
Registrovaný uživatel
Dobrá,tak děkuji všem,já nakonec neumřu úplně hloupý.
Zkusím koupit jak mi radil Jaromír,jestli je to dostačující,tak je to srandovní peníz.
Registrovaný uživatel
Asi je to jenom smůla, ale s HP opakovaně nemám dobrou zkušenost. U poslední multifunkce mi neběhal (resp neběží) scanner (možná se s tím někde po cestě třísklo, což není přiznávám chyba výrobce), ale odinstaloval jsem to i jako tiskárnu, protože mi to furt nutilo jejich software (přiblblej), kterej se mi ale bil s několika jinejma programama...
Moderátor
Já teda mám multifunkční HP F 2480 a jsem spokojený. Na lepší skenování BENQ 5000, vynikající.
Registrovaný uživatel
Půjdu asi do té co tu doporučil Jaromír,ta má uvedeno to digitální dopočítávání,jak tu zminoval Dejvy.Jinak rozlišení tisku a skenování mají stejné.
K tomu Beng nevidím nikde cenu.
Moderátor
Spolehlivost je někdy i náhodná. Já mám třeba s HP výborné zkušenosti, naproti tomu velmi špatné s Canon. Krátkou životnost měly 2 tiskárny Canon a těsně po uplynutí záruční doby se mi porouchala dost drahá videokamera Canon tak, že jsem ji musel vyhodit.
Asi půl roku mám multifunkční zařízení HP Deskjet 3050 tuším za 1.400,-Kč, pracuji s ním denně a zatím je bez problémů. Záruční lhůta je dva roky a pokud koupíte jiné zařízení pod 1000,-Kč, tak kdyby jen ty 2 roky vydrželo, tak je to dobrá investice.
Kde jsou ty doby, kdy jsem za skener a tiskárnu dal skoro 30.000,-Kč. Tehdy jsem měl skener Mustek, který vydržel necelé 3 roky. Zato tiskárna HP vydržela přes 7 let a dát pryč jsem ji musel až když nekomunikovala s novým PC.
Moderátor
Dobre zkusenosti: HP - vsechno co nepracuje s inkoustem je spolehlive, bez nejmensich problemu
Spatne zkusenosti: Xerox - technologie mozna dobra, ale spolehlivost je o neco horsi nez u HP a s pristupem k zakaznikum a cenami si rozhodne lidi neziskaji
Velmi spatne zkusenosti: Canon - fotaky maji mozna dobre, ale s tiskarnami jsou jen same problemy a to ani nemluvim o jejich servisech (vetsinou zahlcene, predrazene, se spatnym pristupem k zakaznikum).
Registrovaný uživatel
S HP i Canonem mam vyborne zkusenosti. Staricka inkoustovka HP Deskjet 670C je neznicitelna a skener Canon CanoScan 4200F zatim spolehlive preziva i "polni" podminky. Porizoval jsem si ho primarne jako cestovni na praci v terenu (kempy, ubytovny, chatove osady) a i pres neprilis setrne zachazeni slouzi dobre.
Moderátor
My jsme měli doma vždycky HP a teď je to teda F 2480 a nikdy žádný problém.Když se doplňuje inkoust v náhradě stříkačkou, tak je doporučeno to udělat max 3* a koupit kašetu.Táta to plní i 10* a jedna vydržela rekordních 20 naplnění a furt to šlapalo parádně.
Moderátor
A já pořád, odkud se ty falešné bankovky berou :lol:.
Moderátor
No chybka.Plní se jen černá kašeta :D Když jsme zkoušeli doplnit barevnou, tak nikdy dobře potom nešla.Dobře víš, že když tiskneš exponát a všechna ta pole pro celistvosti, tak barva letí komínem strašně rychle. Mezi těma výstavama teď na podzim jsem tiskla jen Čertoryji komplet 3 krát. :roll:
Registrovaný uživatel
A nevyšlo by levněji (a kvalitněji), nechat to vytisknout v copycentru??
Registrovaný uživatel
jen drobnost k těm skenerum pokud potom budete skenovat i knížky tak s CCD senzorem je rozhodně kvalitnější
_______________
Hledám pomocníky na Seznam filatelistické literatury (aktuální verze ZDE formát pdf)
Registrovaný uživatel
Už jsem odhalil, proč se mi skener občas zasekával. Třeba se to někomu bude hodit, obecně při práci se stomegabajtovými soubory ve Windows Vista a Windows 7. Prvně jsem vypnul antivirus (výjimky na proces a složky nezabraly). Potom jsem vypnul službu Superfetch, která do uvolněné paměti neustále přednahrává soubory z harddisku.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: < 1 2

Sběratel.com » Pokec o známkách » Skener

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1