Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith, filuta8

nick1 napsal/a:
ale sa mi nezdá žeby to boli hodiny kovaríci,skôr sa mi vidí že je to plastika v tejto podobe,na francúzskych hodinách je olámaný zinkocín
Musel by zjistit, jestli se při bití kovařík hýbe. Jestli je statický, tak to pravý kovaříček není, ale všechny ty staré sloupovky jsou stejně dobré sběratelsky si myslím a hlavně staré..č.2,3,4 a i ty poslední.

Díky za diskuzi všem. Trochu mne to nasměrovalo. Jestli se kovařík hýbe se musím podívat, žel zrovna v těchto hodinách se táta trochu šťoural a rozhodně jim nepomohl. Č. 1 je z mramoru, potvrzuji. Sběratelská horečka mne nezasáhla (lachtan), mám k těm věcem spíš nostalgický vztah - vše bylo kdysi v jedné místnosti - jídelně v barokním stylu - obrazy, hodiny, porcelán, zbraně, koberce - a my jako děti jsme tam téměř nesměly. Ale teď to prostě není kam dát.

Keby ste náhodou predávali tú jednotku a budete vedieť cenu, skúste napísať, mne sa veľmi páči a zbieram aj minerály, takže by sa mi do interiéru úplne hodila. Mám takú starú truhlicu, na ktorú by som ich dala, síce hodiny nezbieram, ale jedny stojace neuškodia:-)

I mě se tyto líbí možná nejvíc, ač nejsou nejcennější, navíc mají velmi příjemný zvuk a jsou ve skvělém stavu. Ovšem jedny hodiny již v pokoji máme a natahovat každý den víc než jedny se mi nechce. Vážení sběratelé zde hodnotí od neprodejné až po 5 tisíc, porovnal jsem i jiné odhady a protože na prodej nespěchám, zkusím je nabídnout za trochu vyšší částku - za 9 tisíc.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.