Profilový obrázek
Mustys

Uživatel

Zaregistrován:
17. 11. 2020

#21 7. 12. 2020, 19:51
Dobrý den, je prosím něco ze zobrazených na prodej? Rovněž by mne zajímal porcelán či výtvarné umění. Kontakt zde- victoriageorges@seznam.cz nebo 732 937 117.

Dobrý večer, ano, něco z pozůstalosti je na prodej, ale hledám jen koncové zájemce, ne překupníka a tuším že Vás moje ceny neosloví.

Profilový obrázek
Fenix188

Uživatel

Zaregistrován:
8. 5. 2015

#22 9. 12. 2020, 09:51

Tak jsem tu také konečně nakoukl a musím říct, že je to hezká sbírka. Ty první jsou francie a s jistotou vám můžu říct, že těch 9000 vám za ně níkdo nedá. Nejlepší by bylo,začat ty věci používat a zkusit si k nim vytvořit vřelejší vztah. I když chápu, že zamčená 13 komnata, kde se nic nesmělo, vyvolá v člověku spíš averzi a chce ji ztrestat jejím zrušením hned, jak je to možné. Ale váš otec nasbíral hezké věci a zaplatil za ně víc, než dnes dostanete zpět. NESOUHLASÍM s tím, že je tam něco bezcenného. Ty hodiny č.5, které tu jsou odsouzeny jako neprodejné, můžou za správných podmínek s cenou šplhat i k 10000 a výš (dle zachovalosti). Je to typ hodin, které nejsou primárně určeny jako solitérní, nýbrž jako sestava. Komplet mohl vypadat tak, že k nim byly svícny, vázičky a sošky, vše párové. Možná to k nim někde máte, jen jinde položené. Ty hodiny se třema natahovacíma dírkama, to jsou čtvrtky, ty jsou vždy cennější než půlky. Doporučil bych projít aukro, sekci stolních hodin a naházet si podobné hodiny do sledování, koukl jsem a je jich tam hodně na porovnání. Tak získáte aspon nějakou představu, za kolik se můžou hýbat ty vaše.

Profilový obrázek
Dargor6

Uživatel

Zaregistrován:
14. 11. 2013

#23 9. 12. 2020, 10:38

Ja by som za tú jedničku vedela ponúknuť 5 000 Kč, ale jasné, nech pán skúsi ak sa dajú predať aj za viac:-)

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.