Moderátoři: smith

...nebo z důvodu kontroly rodinných financí...😁 😁 😁
nebo se jen přesvědčit, že takových bláznů je opravdu víc... 😈
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

O kontrolu určite nejde. Míňam svoje, nie jej. A čo je na tom, že ide aj ona? Máme veľa spoločného, tak prečo nie toto. Kúpim aj jej dve-tri zahraničné bankovky s peknou hodnotou alebo fasádou, a sme spokojný obidvaja. A Praha je pekné mesto, tak sme si spravili výlet. A musím podotknúť, že aj pozrieť, že takých bláznov je naozaj viac.....

Ešte mám dotaz. Na pravo, pri vchode boli od zadu p. Holna, vedľa pán Karasiewicz, potom pán s bankovkami, čo ich mal voľne položené, bez albumu. Mal aj tú avízovanú 10 1927. Neviete, alebo nemáte naňho kontakt? A aj by ma zaujímal ďaľší, čo sedel kúsok od neho. Vedľa takej starej pani s pánom. Hovoril tak česko.slovensky. A bol holohlavý. Na toho by sa mi zišiel kontakt tiež. Ďakujem

tak to je jednoduche - volne polezene bankovky ve foliich, to jsem byl prosim pekne ja sam🙂
Ale musim vas vyvest z omylu - u me se 10-1927 serie O bohuzel nenachazela, vsadil bych na to, ze to bylo spise v albu p. Karasiewicze !!
U me byla k videni taky serie O, ale 10K 1919 !!!
Kolegu vedle jsem znal od videni, celkem jsme si dobre popovidali, ale kontakt jsem si na nej nebral, neb byva pravidelne na schuzkach na Hl. nadrazi. Neni problem, abych ne nej kontakt v kvetnu zjistil ... mozna ho bude vedet mischel13 ???

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.