Moderátoři: smith

Takže pánové musím Vás zklamat nemáte ani jeden pravdu a navážíte se do mě marně, falzifikát je mince zfalšováná upravená např. letopočet viz. 5h 1924 ale 1Kč 1947 a 3H 1962 a 10h 1963 s tečkama se jedná vše o novoražby, takže máte smůlu stím klamáním v popisu aukce :-) 😁
A za další novoražba kremnického a jabloneckého 5h 1924 taky bude mít časem myslím velkou cenu viz hliníkové novoražby :-)

Jojo, my vsichni jsme poctivi idioti..

To bych neřekl, jste všichni mí kolegáčkové, ale volal jsem panu Slavatovi, protože jste mě dostali, jak ste se všichni zase do mě navezli a ten mi to vysvětlil, že falzifikát je mince vetšinou po domácku upravený nebo také upravený i rytcem pokud se jedná o minci vzácnější viz 5h 24 sklon číslic atd... ale že mých aukcích nevidí nic nekalého a prý mi to přeje, za kolik jsem to prodal prý to jen svědčí o tom jaký jsem prodejce :-)😁
A pokud se jedná o ty hliníkové, prý jsou to mince akorát později ražené s novými razidly, akorát se pod to nepodepsala žádná mincovna no.
Viz 5h 1924 Jablonec, Kremnice
Vite vůbec kolik stojí vyrazit stříbrné mince? Zajděte si na jabloneckou mincovnu je tam i počítadlo tak například kdyby jste chtěli udělat náklad 2000ks v proofu tak zato dáte kolem 1 000 000kč 😁 v běžné kvalitě o něco míň a není to stříbro co je tak drahé :-)
Takže asi tak, nic letím do města tak se tu mějte. Zatím pánové

Nevim, nejak si nejsem jist, jestli by nekdo zadaval razbu novorazeb primo nasi oficialni mincovne.. (ale to je jen muj pocit)

už letím ale musím odpovědět, viz zlatá koruna jak si razí své vlastní mince, tak oni to dle mých zdrojů ani nerazí unás a prý to razí v Rakousku a mají tam o podstatně nižší cenu za celkový náklad kdo by do toho taky dával skoro 4 000 000 žejo, když ani nemá jistotu že to pak prodá :-)

Robbie to tu napsal jasně a stručně: kopie mincí mají na aukru svou rubriku, takže nemají co dělat v jiné rubrice!! je zbytečné slovíčkařit o tom, jestli je to falzifikát nebo kopie, protože pro většinu lidí je to synonymum. Jak psal ZJ, vše je to o morálce a tu máme každý z nás nastavenou jinak ... bohužel😞

jinak jeden hledač nedávno na jednom hledačském fóru ukázal, jak lze udělat s minimálními náklady "dokonalou" kopii německého odznaku v podstatě "na koleni", vystavil to na tom fóru jako svůj nález, načež mu ten odznak všichni pochválili, potom upozornil na svůj "podvůdek", páč chtěl dokázat, že i odborníci nemusí kopii poznat, ještě k tomu z fotek. pak tam popsal velmi jednouchý způsob výroby toho odznaku. takže vyrobit jakoukoli minci nebude rovněž problém ...

Akras2 napsal/a:
Takže pánové musím Vás zklamat nemáte ani jeden pravdu a navážíte se do mě marně, falzifikát je mince zfalšováná upravená např. letopočet....
Ale to je naprosto jedno🙂 Tady se celou dobu bavíme právě o takovémto slovíčkaření...🙂
Ale narozdíl od oficiálních novoražeb mincoven kde je nějaký certifikát a doložený počet kusů, např. 1000. U tohohle máš co ? Nic... můžeš si takových mincí nechat vyrazit kvanta...🙂 Rozumíš... o tom to je...
My se celou dobu bavíme o voze a ty o koze🙂 Je jedno, kdo, kde, jak a na co něco vyrazil. Je to prostě neoficiální kopie, neboli novoděl té původní mince. A tyto, nemají mezi pravými co dělat.
To samé je s tolarem Marie Teresie SF. Jak je možné že tato AG 833/1000 mince stojí v 0/0 ... 300,- Korun ? A pozor ! To jde o oficiální ražbu Vídeňské mincovny. A tohle - hliníková neoficiální mince je k mání za 1000,- ? To je trochu uhozené na hlavu...
Já Ti to nevyčítám, aby jsis to špatně nevyložil, já jen vysvětluju, jak se věci mají, protože to d nechápeš, nebo nechceš pochopit🙂 To není navážení - jen prostě vyložení toho, jak se na to díváme my a jak to vidíš Ty.
..::R::..
robert.kurucz@email.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.