Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Filatelie aukce » Staroitalský stát - Sardinie č.14b

Vykupminci.cz
Numisargo

Staroitalský stát - Sardinie č.14b

Moderátoři: ikanek, Jaromir, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Zajímalo by mě co si myslíte o této aukci: http://www.odklepnuto.cz/aukce3645028-staroitalsky-stat-sardinie-c-14b-rok-vydani-1858
narazil jsem na to čistě náhodou a nedalo mi to abych to sem nedal :)
Můj osobní názor už z popisu u té aukce je, že se o pravou známku rozhodě jednat nebude, ale rád bych znal názor odborníků pokud možno i s případným vysvětlením.
« Poslední úpravu provedl(a) Axxxxis v 6. 10. 2009, 11:31. »
Moderátor
Stačí si přečíst, co je uvedeno v katalogu Michel (škoda, že nabízejícímu žádný ze znalců neocitoval alespoň katalog, asi jenom nikdo z nich neumí německy :) ):
- uvedená katalogová cena platí pro známku na dopise; případný výstřižek se hodnotí 10-20% této ceny, čistá známka má pak cenu ještě nižší
- "Téměř všechny * známky 10I-15I (tedy s převráceným středem) jsou padělky"
Registrovaný uživatel
dejvy napsal
Stačí si přečíst, co je uvedeno v katalogu Michel (škoda, že nabízejícímu žádný ze znalců neocitoval alespoň katalog, asi jenom nikdo z nich neumí německy :) ):
- uvedená katalogová cena platí pro známku na dopise; případný výstřižek se hodnotí 10-20% této ceny, čistá známka má pak cenu ještě nižší
- "Téměř všechny * známky 10I-15I (tedy s převráceným středem) jsou padělky"

Můj názor je, že prodejce moc dobře ví co prodává, pouze se snaží zmateným popisem nalákat "nerozhodné kupce" a natáhnout cenu co nejvýš.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Sběratel.com » Filatelie aukce » Staroitalský stát - Sardinie č.14b

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1