Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Díky.................špatně sem si to přeložil z němčiny /tank=panzer/ a nedomyslel souvislosti..................fakt je že za 5l by Tygr asi jen nastartoval a ujel 200metrů : Tak to asi bude z motorky BMW sahara, ale je zajimavý,působí na mě svou velikostí jako dámská kabelka.😆

Kámoš má origo motorku Afrikakorps se sajdou a tuším, že jsem to viděl na boku motorky na obou stranách.

Paul napsal/a:
JAk kámoš zjistil, že je motorka opravdu ze severní Afriky?
Motorka byla koupena v devadesátých letech mimo republiku a byla zakonzervována ve skladě. Údajně válečná kořist a předána armádě, která ji uložila ... a nevím jak se to nazývalo... válečné rezervy, válečná uloženka ? ... fakt si ten název nepamatuji. Motorka měla originál pískovou barvu a vzadu na sajdě ten znak Afrikacorps. Byly tam dvě a obě koupil, byl problém s celníky toho státu ze kterého to vyvážel. Nakonec se to po určitých peripetiích povedlo a obě koupil za 300 000 Kč. Jednu si nechal a má ji dodnes a druhou prodal za 300 000 Kč. Já netvrdím, že kanystr je na motorku, ale že mám tušení, že tam něco takového vzadu na bocích u zadních blatníků bylo ...

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.