Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Ocenění, určení a identifikace mincí » Stolní medaile a plakety

Vykupminci.cz
Numisargo

Stolní medaile a plakety

Moderátoři: numismat.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 45 46 47 48 49

Autor Příspěvek
Moderátor
Jeste jedna podobna zajimava plaketa, prumer 27 cm, hmotnost 1,4 kg.

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Registrovaný uživatel
Dobrý den, plaketa se jmenuje "převrat 28.10. 1918" jde o bronzový odlitek rubu medaile od Josefa Šejnosta z roku 1920, je evidována v knize, kterou jsem vydal v roce 2013. Měl bych o ni zájem, napište mi prosím na email: effa.effa@seznam.cz nebo tel. 774 274 403. S pozdravem Kudrna.
Registrovaný uživatel
Dobry den, chcel by som vediet co to je? Velkost 33mm, vaha 11g dakujem

Obrázky:

Registrovaný uživatel
Medailón pre pútnikov s vyobrazením sv. Krištofa. Anglický nápis ST. CHRISTOPHER PROTECT US, znamená Svätý Krištof ochraňuj nás. Tento kresťanský svätec je patrónom pútnikov a cestovateľov. V minulom storočí si ho ako patróna vybrali prví motoristi a neskôr aj motoristické kluby. Medailí, žetónov a odznakov s jeho zobrazením existuje vo svete veľké množstvo. Vyobrazený medailón môže byť i viac ako 100 rokov starý ale bohužiaľ nejde o nejaký vzácny a cenený artefakt.
« Poslední úpravu provedl(a) TONY-KK v 24. 9. 2023, 19:43. »
Registrovaný uživatel
Super a dakujem za vysvetlenie
Registrovaný uživatel
Zdravím vás, prosil bych bližší určení, popř. Hodnotu, této zřejmě medaile na google ani ebay jsem nenašel, nebo neumím hledá, moc díky

Obrázky:

Registrovaný uživatel
pro POII
Také jsem nic nenašel. Nějaké medaile dělal, ale myslím, že to nebude sběratelsky hledané.
Rok 1946 ... Taky se můžu úplně mýlit a nebo si udělat výlet a poptat se https://cs.wikipedia.org/wiki/Arbesbach
Možná tam zkusit napsat https://www.franziskusw4.at/pfarren/arbesbach/pfarre-arbesbach/
Registrovaný uživatel
Taho: moc díky, zkusím se popidit
Registrovaný uživatel
Pozdravujem, chcem sa spýtať, či niekto nevidel naživo alebo nemá nejaké informácie o tejto plakete, resp. reliéfe Smetana. Za akékoľvek info budem rád, vďaka

Obrázky:

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 45 46 47 48 49

Sběratel.com » Ocenění, určení a identifikace mincí » Stolní medaile a plakety

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1