Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Ocenění, určení a identifikace mincí » Stolní medaile a plakety

Vykupminci.cz
Numisargo

Stolní medaile a plakety

Moderátoři: numismat, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 46 47 48 49 50

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Hm paráda ....
Registrovaný uživatel
Zdravim vas priatelia zberatelia. Chcem vas poprosit o informaciu o jednej velmi znamej "medaily" Československo bude opäť slobodné" 1939. Moj problem tkvie v tom,ze mi je ponuknuta Ag medaila a ja nemam ziadnu informaciu o tom,ze by sa razila aj v striebre a nerad by som prisiel o peniaze (mozny fejk ? ) Original ? Dakujem za kazdu odpoved William

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Moderátor
Ano, existuje i stribrna, ale na Vasich fotkach je velmi nepovedena kopie (plasticita, detaily atd.).
https://www.worthpoint.com/worthopedia/silver-medal-1939-york-world-fair-1920379937
Registrovaný uživatel
Ved prave,celkovy vzhlad sa mi nepozdava a pripomina mi to rozne fejkove vzacne mince. Skoda ze na stranke,ktoru ste poslal nie je gramaz,ale ani to uz v dnesnej dobe nemusi byt smerodatne. Dakujem za odpoved a asi z najvacsou pravdepodobnostou,rovnajucej sa istote ju nekupim. Dalsi problem je ze na tejto verzii "medaily" nie je punc ani nic,co by mohlo potvrdit Ag.Pardon,teraz som si to vsimol na hrane.
« Poslední úpravu provedl(a) Xavier William v 18. 4. 2024, 23:09. »
Registrovaný uživatel
Zdravim vas zberatelia. Kupil som celkom zaujimavu dvojmedailu,nalepenu a material by mal byt epoxid?. Jedna sa o svatbu Rudolfa a Alzbety,este som sa nestretol s touto variantou a rad by som vedel dovod,tohto riesenia,pre koho mala byt urcena? Ci je to original dobove ? Stretli ste sa niekedy s touto variantou ? Rad by som vedel vas nazor,co si o tom myslite.

Obrázky:

Registrovaný uživatel
Milí priatelia slovenskej medailérskej tvorby,

s radosťou Vám predstavujeme očakávané nominácie medailí na ocenenie Medaila roka 2023.

Po úspešnom predchádzajúcom 0. ročníku sa v tomto 1. ročníku uchádza o vašu priazeň celkovo 23 krásnych medailí a plakiet o titul Medaila roka 2023.
Už teraz si ich môžete pozrieť detailne, aj s množstvom informácií na https://medailerskyklub.art/ocenenie-medaila-roka-2023/

Už čoskoro bude spustené on-line hlasovanie, kde si budete môcť vybrať jedného alebo viacero svojich favoritov na Medailu roka 2023 a zároveň získať jednu z krásnych a hodnotných cien https://medailerskyklub.art/ocenenie-medaila-roka-2023/#Ceny-do-ankety

Ďakujeme za Váš záujem o slovenské medaily a tešíme sa na Vašu účasť

Za rok 2023 je nominovaných týchto 23 medailí a plakiet rôznych štýlov, tém, autorov, tvarov, veľkostí, materiálového vyhotovenia... takže skutočne každý si môže vybrať svojho favorita!

• 100. výročie od návštevy prezidenta T. G. Masaryka v Mincovni Kremnica (Branislav Ronai)
• Európsky vinársky rytiersky stav – EVIRS, 20. výročie Európskeho rytierstva vína na Slovensku (akad. soch. Marián Polonský)
• Aqua (akad. mal. Daniel Brunovský)
• Ladislav Medňanský (Branislav Ronai)
• Marián Polonský, 80 rokov (Štefan Novotný, Ing. Peter Kočvara)
• Poklady starých civilizácií IV. - Kréta, Mykény, minojská a mikénska kultúra (akad. soch. Ľudmila Cvengrošová)
• Knieža Pribina / Pribinove slávnosti v Nitre 1933-2023 (Ján Koniarek)
• Masarykovci v Turci (Štefan Novotný, Ing. Vladimír Bullo)
• Mária Terézia na veľkej pečati a slávnosti jej korunovácie (Drahomír Zobek)
• Umelec verzus umelá inteligencia (akad. soch. Alojz Drahoš, PhD.)
• Súbor medailí Osobnosti IT technológií – Richard Marko, Steve Jobs (akad. soch. Alojz Drahoš, PhD.)
• Spartak Trnava, 100 rokov trnavského futbalu / Trnava do teho 1923-2023 (Mgr. Mário Slezák, Ing. Ondrej Lietavec)
• Včelárske dedičstvo (Milan Kožuch)
• Svätá matka Tereza z Kalkaty (akad. soch. Michal Gavula)
• Homunculus Paracelsus Alchymist (Mgr. art. Miroslav Hric, ArtD.)
• Maximilián Dukát SK 2023 (Veronika Prokopová, DiS.)
• Únik 023 (doc. akad. soch. Gabriela Gáspárová-Illéšová)
• Michal Miloslav Hodža - Štúrovci (Mgr. art. Martin Sabol)
• Súbor strieborných medailí (rok 2023) - Ľudová kultúra Slovenska - kroje (Oščadnica, Čičmany, Rybany) (Mgr. art. Roman Lugár)
• Príbehy Zeme – Sucho (Mgr. art. Roman Lugár)
• Súsošie Nepoškvrnenej Panny Márie v Košiciach - Morové stĺpy - kamenní svedkovia víťazstva nad epidémiami (Mgr. art. Roman Lugár)
• Ján Chryzostom kardinál Korec – Kristus Svetlo sveta (nitriansky arcibiskup) (Dr.h.c. doc. akad. soch. Alexander Vika)
• Intronizační medaile pražského arcibiskupa Jana Graubnera (Karel Zeman)

Medailérsky klub, o.z.

Obrázky:

Registrovaný uživatel
Hlasovanie v ankete Medaila roka 2023 bolo spustené!

Hlasujte na: https://forms.gle/JeQziPiVqumaMNgV6

Vyberať z celkovo 23 krásnych medailí a plakiet a zároveň získať jednu zo 16 zaujímavých cien môžete až do 31.5.2024.

-> Vyhlásenie výsledkov a losovanie víťazov výhier za účasť v ankete sa uskutoční v piatok 7.6.2024 o 10:30 na výstave Bratislavské zberateľské dni 2024 v Inchebe v stánku Slovenskej numizmatickej spoločnosti pri SAV

A neváhajte šíriť zvesť o ankete ďalej, aby mal váš favorit čo najväčšiu šancu stať sa medailou roka 8)

Ďakujeme!
Medailérsky klub, o.z., organizátor ocenenia Medaila roka 2023
Registrovaný uživatel
Ešte krátka retrospektíva pre tých, ktorí nie sú na sociálnych sieťach/mediách

Medailérsky klub, o.z. sa zúčastnil 1x veľtrhu Sběratel, Praha, 6.-7.9.2024. Prinieslo to množstvo zaujímavých a konštruktívnych stretnutí a záujemcov o naše medailérstvo. Ďakujeme!

Na foto:

- 2x vystavené medaily

- legenda Antonín Panenka drží v ruke medailu od slovenského medailéra Mária Slezáka, vydala Slovenská numizmatická spoločnosť pobočka Trnava: Spartak Trnava, 100 rokov trnavského futbalu / Trnava do teho 1923-2023, postriebrený tombak, ~330 g, 100 kusov, 70 mm (výška plastiky averzu cca 6 mm, hrúbka hrany 8 mm), tu kolorovanú medailu z edície autora (EA) v náklade 10 ks

- mladá česká medailérska hviezda Asamat Baltaev (naľavo)

- ďalší mladý medailérsky talent Jiří Hanuš

- TV Prima v akcii

- Ján Baranovič poskytuje poradenstvo

Obrázky:

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 46 47 48 49 50

Sběratel.com » Ocenění, určení a identifikace mincí » Stolní medaile a plakety

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1