Autor |
Příspěvek |
|
|
Registrovaný uživatel
|
Zdravím zdejší odborníky. Měl by někdo odkaz, případně alespoň info o tyrolském viereru s opisem FER.D.G.ARCHIDUX/COMES.TIROLI, typ jako tento klasický od Ferdinanda II. Tyrolkého? https://www.moneta.at/roemisch-deutsches-reich/eh-ferdinand-1564-1595/tirol-eh-ferdinand-1564-1595-vierer-o-j-hall-4390.html?language=enNevím, jestli není možné, že by tento kousek patřil Ferdinandu I. Děkuji za pomoc 
|
|
|
Moderátor
|
První je Fridrich I. (1314-1330), Enže, CNA I B224, Druhá Albrecht I. (1282-129  , Vídeň, CNA I. B193, Třetí by to chtělo druhou stranu. Ale možná rub CNA I B97?
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Zdravím zdejší odborníky. Mám tu jednou neznámou minci na určení Předem děkuji Kojot Obrázky:  
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Norimberský početnák... « Poslední úpravu provedl(a) Lopez1506 v 4. 12. 2021, 20:27. »
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Děkuji moc
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Zdravím všechny při sobotě, poradil by mi někdo prosím s touto malou mincičkou? Průměr cca 9 až 10 mm. Předem děkuji. Obrázky:  
|
|
|
Moderátor
|
Uhry, Béla IV. (1235-1270), denár, Hus. 336
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Děkuji moc. Pořád každému okolo říkám, že na tuhle drobotinu jste ten nejlepší :-)
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Zdravím všechny znalce, prosím poradí mi někdo jaký že to je tyrolský tříkrejcar vévody Ferdinanda ? Nemůžu najít nikde podobný. Děkuji předem. Obrázky:  
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Zrejme omylom si nedal foto averzu.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
tak ještě jednou foto...tentokrát A i R Obrázky:  
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Zdravim, poprosím o určení denarku. Předem děkuji Kojot Obrázky:  
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dobry den.Pomohl by nekdo identifikovat, popripade urcit hodnotu a napovedet kde se da prodat? Nasel jsem ze je to zrejme 20 kurusu ale nenasel uplne identicky obrazek na zadni strane.Vaha je 24 gramu. Dekuji Obrázky:  
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
No to jsem nasel ale nesedi tam ten malej znak nad tou malou vlnovkou
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Aha uz to vidim. Dekuji
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Zdravim, poprosím o určení této stříbrné mince Děkuji Kojot Obrázky:  
|
|
|
Moderátor
|
Rudolf I. 1276-1282, mincovna Viden, CNAI: B182, Lu 86
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Děkuji
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Ahojte, Poprosil by som o pomoc s určením, alebo nasmerovaním kde mám hľadať. Ďakujem. Obrázky:  
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dobrý večer, prosím o určení této stříbrné mince, nic jsem nenašel. Velikost je cca 18mm. Mockrát děkuji za pomoc. Obrázky:  
|
|
|
Moderátor
|
Štrasburg město, krejcar okolo 1480, Schulten 3474
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|