Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Naše mince » Svatováclavské dukáty

Vykupminci.cz
Numisargo

Svatováclavské dukáty

Moderátoři: Charon.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... > »

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
To čo bolo na Tebou spomenutej aukcii boli novodobobé hybridy, to nemá nič spoločné s razbami hore spomenutými. Stiahnuté boli asi vedia prečo tak učinili. Bol tam ale aj originál dukátu z roku 1968 akurát, že v rámečku, tomu odpovedal aj stav.
Registrovaný uživatel
Že ja blbec, vždy reaguji na nějakého zdejšího chytráka..

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem
Registrovaný uživatel
Konkrétně se jednalo tyhle položky

Obrázky:

Registrovaný uživatel
barbar napsal
Že ja blbec, vždy reaguji na nějakého zdejšího chytráka..

Obrázky:

Nechápem čo si tým myslel...
Znovu píšem, razby, ktoré si Ty poslal nie sú ani dukátovej váhy, nie sú ani pôvodné, sú razené posledný rok, dva dozadu a s razbami z môjho linku nemajú nič spoločné, jedine, že sú zo zlata :-)
Registrovaný uživatel
Jednalo se pouze o špatnou specifikaci položky , na místo dukátů, byl v popisu uveden dvoudukát...
Registrovaný uživatel
:D :D :D To nemyslíš vážne asi. Ak je to vtip, tak celkom dobrý.
Registrovaný uživatel
NumizmatSR napsal

Né chápu.. Ale dukátové novoděly, ne dvou dukátové... Myslím že i váha byla uvedena v dukatova po rozkliknuti, než to rušili popis dvoudukát...
« Poslední úpravu provedl(a) barbar v 6. 1. 2022, 0:49. »
Registrovaný uživatel
barbar napsal
NumizmatSR napsal

Né chápu.. Ale dukátové novoděly, ne dvou dukátové... Myslím že i váha byla uvedena v dukatova po rozkliknuti, než to rušili popis dvoudukát...

Ne. Práveže váhy nevychádzali na 2 dukát, boli väčšie - 7,3g a rýdzosť kovu 999. Inak, zaujímavý počin, neodsudzujem ho, priznám sa, že sa mi aj páči ten zbojník na averze a že sa niekto na niečo také dal :D Urobil som si aj výrez aby to niekoho nemiatlo :-)
Registrovaný uživatel
Hm, neviem ako pridať foto, už som ho aj zmenšil pod 2MB a nič :-(
Registrovaný uživatel
NumizmatSR napsal
barbar napsal
NumizmatSR napsal

Ne. Práveže váhy nevychádzali na 2 dukát, boli väčšie - 7,3g a rýdzosť kovu 999. Inak, zaujímavý počin, neodsudzujem ho, priznám sa, že sa mi aj páči ten zbojník na averze a že sa niekto na niečo také dal :D Urobil som si aj výrez aby to niekoho nemiatlo :-)

Myslím, že k tomu byla i etue..
Měl jsem je ve sledování s ničím podobným jsem se teda ještě nesetkal.. Zajímalo by mě s jaké mincovny to vylezlo. Oficiálně mají novoděly nějakou stopu (datum, punc, odlišnost o původní ražby) včetně certifikace, tohle spíš zavání falzem,dokonce s etui ...
Registrovaný uživatel
Nerozumiem, čo s tým má nejaká etue? Vyrobíš si akú chceš.
Sú to súkromné novorazby razené ani nie pred 2 rokmi, imitujúce dukáty z rokov 1968 a 1973. Zvolenú váhu a rýdzosť zvolili asi pre nezameniteľnosť razby aj pre úplného laika. Mincovna bude určite zahraničná.
Videl som aj s puncom aj bez.

V zásade je to jedno, s pôvodnými razbami si to hádam nemôže nikto, kto zbiera svatováclavské dukáty alebo sa venuje numizmatike pomýliť.
Registrovaný uživatel
To by vysvětlovalo, tu šaškarnu s váhou.. Má reakce, že musím reagovat na každého ,, blbce,,.. Jelikož o těchto zrušených kusech (novodělech) se již vedla zde před aukcí debata, včetně soukromých korespondenci...
« Poslední úpravu provedl(a) barbar v 6. 1. 2022, 7:56. »
Registrovaný uživatel
NumizmatSR napsal
Hm, neviem ako pridať foto, už som ho aj zmenšil pod 2MB a nič :-(

Ak v príspevku niekoho cituješ, tak nejde pridať foto. Pri bežnom príspevku by to nemal byť problém.
Registrovaný uživatel
Práveže mi to nejde, ani ako odpoved, ukáže forpsi, chybu. A ked dávam samostatný koment nemám ani možnost sem pridať foto. Nikdy mi to tu nešlo, nechápem.
Registrovaný uživatel
barbar napsal
To by vysvětlovalo, tu šaškarnu s váhou.. Má reakce, že musím reagovat na každého ,, blbce,,.. Jelikož o těchto zrušených kusech (novodělech) se již vedla zde před aukcí debata, včetně soukromých korespondenci...

tú debatu som nečítal ani o nej neviem, je to v tomto vlákne?
Registrovaný uživatel
NumizmatSR napsal
Práveže mi to nejde, ani ako odpoved, ukáže forpsi, chybu. A ked dávam samostatný koment nemám ani možnost sem pridať foto. Nikdy mi to tu nešlo, nechápem.

Tak mi ich pošli a ja ich tu postnem.
Registrovaný uživatel
Máš to v moc vysokým rozlišení. Taky mi sem nejdou exportovat highres fotky i když mají pod 2mb. Vyexportuj to max na 2048px Delsi strany.

Ne odpověď, nový a náhled, tam přidat obrázek
Registrovaný uživatel
NumizmatSR napsal
barbar napsal

Někde by to mělo být..
Před aukcí jsem kontaktoval telefonicky aureu,vzhledem k neodpovidajicí deklaraci váhy vystavených dukátu (jelikož jiné nominaly se nerazily) nejdřív přišli s tím, že se jedná o omyl v popisu,pak mi dorazil email o nezrovnalostech autorských práv...
Pak s tím někdo tady přišel na Sběratel, nevím jestli numismat, nebo Fidzi, řešili důvod,také onen váhový rozdíl..
Registrovaný uživatel
Ten zvárač vľavo je super :D

Obrázky:

Registrovaný uživatel
ferovyobchodnik napsal
NumizmatSR napsal

Ne odpověď, nový a náhled, tam přidat obrázek

Ďakujem krásne, konečne
Registrovaný uživatel
barbar napsal
NumizmatSR napsal
barbar napsal

Někde by to mělo být..
Před aukcí jsem kontaktoval telefonicky aureu,vzhledem k neodpovidajicí deklaraci váhy vystavených dukátu (jelikož jiné nominaly se nerazily) nejdřív přišli s tím, že se jedná o omyl v popisu,pak mi dorazil email o nezrovnalostech autorských práv...
Pak s tím někdo tady přišel na Sběratel, nevím jestli numismat, nebo Fidzi, řešili důvod,také onen váhový rozdíl..

Jo, chápem. Len to bolo celé zbytočné, bolo na prvú dobrú jasné, že nejde o pôvodné razby. Či už buchli dukát, skoro dvojku :D alebo 3 dukát alebo iný nezmysel. ;)
« Poslední úpravu provedl(a) NumizmatSR v 6. 1. 2022, 23:35. »
Registrovaný uživatel
Letopočty

Obrázky:

Registrovaný uživatel
A 1973
Z lietadla je jasné, čo je nové a čo staré.

Obrázky:

Registrovaný uživatel
NumizmatSR napsal
barbar napsal
NumizmatSR napsal
[quote=barbar]

Jo, chápem. Len to bolo celé zbytočné, bolo na prvú dobrú jasné, že nejde o pôvodné razby. Či už buchli dukát, skoro dvojku :D alebo 3 dukát alebo iný nezmysel. ;)
Někde by to mělo být..

Tak první co mě zarazilo byl nesmyslný váhový popis,v podstatě po upozornění a následné odezvě k mincím, poté stáhnutí, jsme víc na minci nezkoumali a dál to neřešili...
Měl jsem za to, že šlo o nějaké nedorešené záležitosti k prodeji...[/quote=NumizmatSR]

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... > »

Sběratel.com » Naše mince » Svatováclavské dukáty

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1