Autor |
Příspěvek |
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Zatím je to klasická začátečnická sbírka, směs haléřových a korunových známek; větší část z námětových sestav pro děti ze 70.-80. let
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Som tu po prvý krát. Pomôže niekto čo je to za zámku a či má nejakú hodnotu? Na nete som nic o nej nenašla. Ďakujem 😊 Obrázky: 
|
|
|
Moderátor
|
Americká letecká, nominál 31 centů, cena několik Kč max.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
několik Kč za celý dopis...známka samotná s vlnovkovým razítkem je haléřová položka
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dobrý den, Našli jsme s bratrem známky, které byli stranou od ostatních ze sbírky a tak si myslíme, že by mohli být něčím vzácné. Ani jeden známkám a jejich sběratelství nerozumíme a tak bych se ráda obrátila na ostatní, kteří mají "Know how"  Posílám fotku Děkuji za případné rady a přeji pěkný zbytek dne Obrázky: 
|
|
|
Moderátor
|
Nie sú vzácne, halierové položky.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dobrý den, minule jsem zde dostala užitečné rady co se známek týče a tak bych ráda znala ještě názor na tyto známky. Dostala jsem albumy po dědovi a začalo mě to hodně zajímat. Některé známky (tgm nahoře v levo zelený za 50) jsou stejné ale barvou a tiskem se maličko liší, není na nich rok ale předpokládám, že v tomto bude rozdíl Ráda bych ve sbírání pokračovala a už vybírám katalogy, jak je tady často avizováno Obrázky:  « Poslední úpravu provedl(a) Jane1099 v 17. 1. 2022, 18:08. »
|