Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Rozhodně bych ale na strojku kromě počtu kamenů a ("nicneříkajícímu" Swiss made) čekal značku výrobce. Mám troje vintage švýcarské hodinky (Omega, Lanco a Doxa) a všechny se za svou značku na strojku "nestydí"...
A dokud neuvidím zlaté puncy, tak neuvěřím, kdyby tam bylo "deklarováno" 31 kamenů...

Drackovy odhady jsou konzervativni, tj. drzi se pri zemi, kupodivu ale vetsinou nejsou moc vzdalene realite, narozdil od ruznych uzasnych castek, kterymi tu obcas hyri nekteri odbornici na odhady.. 😃

cenu jsem uvaděla,tím že bude udělána GO,pokud nebude,muže naštívit specialní servisy se zaměřením hodinek Breitling a prodat na hahrradní díly,často se stava ,že nějaké komponety se už nevyrábějí.Rozhodně je nebudu nabízet kdejakému hodinaři,protože Vám udělala nejnižší cenu.ještě bych před prodejem telefonicky požadala,že vlastním tyto hodinky jestli mají nahradní díly.

My tady všichni visíme ve veliké skříni na provázku a čekáme až nás nějaký hulvát oživí svým dotazem.
Toto je sběratelské diskusní fórum a ne placená poradenská služba.😉

když jsem se přihlasila tatyto stranky sběratel,myslala jsem si,že se budu moci podílet na diskuzi,jenomže jaka je to značka a kolik co stojí,jsem velice zklamana ,uvažuji že asi odejdu s těchto stranek.Po čtyři generace sbírame artefakty předavají naši předkové znalosti písemné,už není kam co davat tak jsme čast dokumentace do oblastního archivu uložili.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.