Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Hm, nechal jsem si to určit přímo panem Pačínkem a potvrdil mi, že takovéto věci dělal cca před dvaceti lety, takže to může být jeho práce, ale protože podobné věci dělali i jiní, nemůže mi to potvrdit 100%

Kousalka napsal/a:
Moc dekuji, ale nevim, je mi sedesat a hrala jsem si s tim uz jako male dite. Oba rodice a dalsi pribuzni delali ve skle, ale v brousenem, ale uz se nemam koho zeptat. Ale jinak diky za snahu, cenim si ji.
neurčovalo jsem Vaše ovoce, to je omyl....mimochodem, pokud se jedná o to ovoce, myslím, že by to mohly být Škrdlovice

Jeste si sem dovolim dat tuhle "vazu" taky nevim odkud prisla do rodiny a jako i jinde, mela jsem se zeptat rodicu, ale tehdy to nebylo dulezite. Pokud se nepletu, taky by u nas mela byt kupu roku, urcite min 50 cca - tehdy jsme se stehovali z brusirny a urcite si ji pamatuju z toho bytu.
(Mela jsem ji tady v jine sekci, ale bez odezvy a tak jestli se nekdo "nechyti tady". Moc dekuji alespon za snahu.)
Obrázky:

Kousalka napsal/a:
Jeste si sem dovolim dat tuhle "vazu" taky nevim odkud prisla do rodiny a jako i jinde, mela jsem se zeptat rodicu, ale tehdy to nebylo dulezite. Pokud se nepletu, taky by u nas mela byt kupu roku, urcite min 50 cca - tehdy jsme se stehovali z brusirny a urcite si ji pamatuju z toho bytu.
(Mela jsem ji tady v jine sekci, ale bez odezvy a tak jestli se nekdo "nechyti tady". Moc dekuji alespon za snahu.)
nevím, ale měl bych zájem ji koupit
Obrázky:

V lete jsem "prodavala" cca 7 ks bananovek prekrasneho brouseneho skla. Protoze ho dcera nechce a protoze... a jeste ted se budim steskem po nem. Zbyvajici sklo jsem zatim ubranila vlastnim telem a zatim pro ne adoptivni rodice nehledam. Ale diky, zajem potesil:-).
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.