Autor |
Příspěvek |
|
|
Moderátor
|
No ja tam pravideľne chodím, ale mince si nevšímam. Viac by vedel povedať o minciach NumismatSR, on tam tiež pravideľne chodí. Ale pokaždé sú tam minciari, len neviem aké majú "pliešky" na predaj.
|
|
|
Moderátor
|
No zrejme sa tam uvidíme, ak pôjdeš...
|
|
|
Moderátor
|
|
|
|
Moderátor
|
S kým dám zajtra ešte kafe?
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Jede zítra někdo na burzu do Olomouce nebo všichni valíte do Práglu?
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Já Olmik.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Zdravicko, co hovorite na burzu alebo zberatelske stretnutie v Bratislave Inchebe 3-4 juna ??? Je to nieco viacej ako tie burzicky co sa konaju v krajskych mestach ? Maju tam zaujimavy sortiment starozitnosti ? A ta ucast myslim ze 21krajin je rvadiva alebo su tam iba cesi slovaci madari rakusani ? Dakujem za odpoved, chcel by som sa tam ist pozret.
|
|
|
Moderátor
|
No starožitnosti minulý rok tam boli minimum. Skôr mince, bankovky, pohľadnice a podobne. Účasť z 21 krajín je pravdivá. Ale nečakajte burzu a la Trenčín. Je to veľtrh zberateľov, a výrobcom pomôcok.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
dakujem vam za odpoved, tak ste ma mierne sklamal  cakal som ze odpoviete ,, je tam strasne moc starozitnosti,, tak asi pojdem toho 19juna do rodnej Nitry. A skusim stastie v Trencine.... Este sa vas opytam neviete nieco o blsom trhu vo viedni myslim ze sa to vola flohmarket zevraj to byva kazdu sobotu nedelu, neviete ake tam je zastupenie starozitnosti ? Alebo ak by ste vedeli mohly by ste mi poradit nejaku burzu v ceskej republike ? Ktora sa bude konat v maj-jun ? Dakujem
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
treba skúsiť štastie v sobotu na Červenom Kameni.  _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Co hovorite resp. ma niekto blizsi informace na burzu (11.9.) v sale Delnak, Kladovska ul. (Lisen) v Brne ?
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
bude burza v Nitre 16 oktobra ? Miesto bude rovnake ako minule SPU internat pred mostom (jedalen) ? Myslite ze tam nieco bude alebo sa to tam stale opakuje ? A nieje nieco aj v sobotu ?
|
|
|
Moderátor
|
Zajtra niekto v BA na Vajnorskej sa ukáže?
|
|
|
Moderátor
|
S kým dám v sobotu kafe v Krakovanoch?
|
|
|
Moderátor
|
Se mnou ne, kafe nepiju  .
|
|
|
Moderátor
|
Škoda, ale príď aj tak, kúpim ti panáka. 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
V Krakovanoch bude nejaka burza???
|
|
|
Moderátor
|
a co v tuto nedelu Zillina?
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Jozino89: Krakovany sú 12.11 myslím že to je teraz v sobotu.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
to MisoPN: dik uz som si to aj nasiel na nete. Inak ako to tam vyzera s mincami? Daju sa tam kupit pekne kusky alebo ide prevazne o tie starozitnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Ako kedy niekdy tam nie je skory nic inokedy sa da aj niečo pekné povyberať. S mincami čo viem tak tam sú pravidelne 4-5 predajcovia, ktorí majú prevažne stále ten istý tovar (hlavne F.J.I a Československo) občas sa tam teda ukáže aj niečo pekné zo stredoveku a skorého novoveku.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
No tak dufam, ze budem mat stastie.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
19.11. je asi burza v Trenčíne. Tam je to podstatne lepšie.
|
|
|
Moderátor
|
dula77 napsal 19.11. je asi burza v Trenčíne. Tam je to podstatne lepšie.
Nie asi, ale určite je burza, chystám sa...
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Hej hej Trenčím je o 100x lepší ako Krakovany, tam sa predávajú fakt pekné mincičky. 
|