Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Profilový obrázek
kmotr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 9. 2014

#1 29. 5. 2015, 17:09

CO NA TO ŘÍKÁTE ? Jsem věřící, ale vlažně, nemám rád , když mi někdo něco předepisuje, proto ač křesťan neuznávám žádné církve včetně té mé , ale myslím že toto poselství schválí i nevěřící. http://www.apha.cz/nasimi-neprateli-jsme-my-sami

Profilový obrázek
janpeter

Uživatel

Zaregistrován:
4. 5. 2012

#2 29. 5. 2015, 20:54

https://www.youtube.com/watch?v=r9GcIXQogJI

aj daj si tam zvuk, az zimomriavky idu po chrbte z jeho retoriky

Profilový obrázek
kmotr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 9. 2014

#3 29. 5. 2015, 21:47
https://www.youtube.com/watch?v=r9GcIXQogJI aj daj si tam zvuk, az zimomriavky idu po chrbte z jeho retoriky

No víš já, když slyším taková ty kázání se srdceryvnými výkřiky, tak mne to odrazuje. Nejsem ortodoxně věřící, tedy že mám otlačená kolena od klečení v kostele, já vlastně do kostela vůbec nechodím. Prostě věřím a mám ho v srdci , ale žádné církvi ani sektám nevěřím a nepotřebuji je k životu. Je mi líto jestli jsem tě zklamal ... ale mě se to líbilo, co tam říká, jen je náhoda, že to je kněz, kdo to říká. Pokud by to řekl obyčejný člověk, tak bych to sem také dal. No a mimochodem římskokatolická církev, kde jsem křtěný má také máslo na hlavě , známe historii, že ? No tak já proto nevěřím žádným církvím a hlavně každý fanatizmus škodí a to náboženský i politický... Mě se prostě líbilo, jak to ten kněz pojmenoval, proto jsem to tady dal, dle mne moudrý člověk...

Profilový obrázek
janpeter

Uživatel

Zaregistrován:
4. 5. 2012

#4 29. 5. 2015, 21:57

ja zasa chodim do kostola a dost casto a hlasim sa ku katolickej cirkvi a urcite si ma nesklamal:)

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#5 29. 5. 2015, 23:39

A opravdu známe historii? Dnes třeba v Událostech a komentářích na ČT24 bylo, že sovětská televize odvysílala (asi dnes) dokument, ve kterém jasně popsala, jak se u nás v srpnu chystal ozbrojený převrat pod vedením NATO, že se u nás k moci drali bývalí nacisté a jeden soudruh herec dokonce (přímo tato ukázka tam byla) říkal, jak jsme (teda ne my, ale naši rodičové) ty hodné sovětské vojáčky ostřelovali z balkónů puškami a samopaly. A taky tam měli ukázané sklady zbraní k tomu převratu připravené (čili jasně, LM chystaly ozbrojený převrat, oni měli spousty zbraní a střeliva).

Profilový obrázek
Romolo

Uživatel

Zaregistrován:
17. 2. 2014

#6 29. 5. 2015, 23:47

Není člověk jako člověk🙂

Profilový obrázek
kmotr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 9. 2014

#7 30. 5. 2015, 09:06

No já zde dal projev tohoto kněze ne z důvodu, že jsem věřící, ale z důvodu že on přesně popisuje stav v našem národě a nejde mu jen promluvu do duše JEN věřícího v uvozovkách. Jde o provolání pro všechny věřící i nevěřící. Mluví o islámu a o tom, že jejich víra je neotřesitelná a jsou pro ni schopni zemřít a kteří nejsou tohoto schopni myslím jiné náboženství považují za odpad a slabé. V tomto ohledu by měli být schopni pro svou víru zemřít i křesťané z důvodu obrany své víry a zároveň pro svou lásku k VLASTI, to samé by mělo být samozřejmé pro nekřesťany z jediného důvodu... obrany své rodiny, která tvoří základ STÁTU, tedy nás všech a jedno je jestli ve jménu Boha, nebo Národa , protože všichni bychom měli mít stejný cíl a to NÁŠ NÁROD. Dál se tento kněz v podstatě zamýšlí kolik lidí obou spekter , které jsem popsal je schopno položit život pro náš stát, potažmo Vlast a pozvednout zbraň na jeho obranu, když se lidé v tomto jednom národě navzájem nenávidí a zároveň si závidí úspěch a to v jeho všech podobách a navzájem si hází klacky pod nohy, přitom by tomu mělo být naopak a úspěch druhého poznamená v dobrém i mne, stejně i tak neúspěch.... Dále se zamýšlí nad tím, že nás ohrožuje jen mamon a honba za penězi a základ pomoci tomu nejubožejšímu z nás , třeba když má hlad, tak mu koupit hloupý rohlík a tím mu zachránit život před smrtí hladem je přežitek. Při tom by to měla být samozřejmost pro třeba deset lidí z národa , kteří sice nejsou bohatí , ale ani chudí , aby si ten rohlík pro druhého nemohli dovolit a tím ho zachránit před strádáním a smrti hladem. Sounáležitost národa začíná a končí možná tímto hloupým rohlíkem, tedy postavit se za slabého, kdy pro mne rohlík penězi nic neznamená a pro druhého je to otázka přežití.... to je podobné ve Světě a v podobnosti Ukrajiny a tak podobně. Ten projev toho kněze má pro mne vyšší level a jeho poselství je neskutečné a proto MNE TO ZAUJALO, ne z důvodu že jen náhodou věřím v Boha o tom to opravdu není si myslím....

Profilový obrázek
kmotr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 9. 2014

#8 30. 5. 2015, 09:27
Profilový obrázek
kmotr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 9. 2014

#9 30. 5. 2015, 09:41
http://www.novinky.cz/koktejl/370900-dobry-skutek-muze-zmenit-vas-zivot-ukazuje-dojemna-reklama.html

Ta reklama s tím psem, stalo se mi, že jsem viděl bezdomovce, jak vybírá zbytky z popelnice. Bylo to před kebabem, ptám se ty máš hlad, že ? Šli jsme tedy spolu do Kebabu a já mu objednal jídlo a pití v hodnotě cca 100 Kč. Majitele znám, je to Turek a vyznává islám a nechápavě na mne civěl. Já mu řekl ty vyznáváš islám a já JK a nejde o Boha ten je pro všechny stejný, jenom ho každý nazývá jinak, ale jde o milosrdenství (to mu překládala turkyně, která umí česky) On zvedl palec nahoru a řekl, že Bůh je pro všechny stejný a mám pravdu. Pak jsem se tuším po dvou měsících dostal do problémů na ulici s určitými chlapy, najednou ten bezdomovec stál vedle mne a chtěl do toho tzv. jít se mnou. Nakonec ti chlapi couvli, no a v té chvíli , jako by mi někdo říkal, to máš za to, co jsi pro něj udělal před tím... Když pošleš zlo, tak se ti dobro nikdy nevrátí a naopak, to je zákon našeho bytí tady asi, jsem o tom přesvědčen a nemusím být nutně ortodoxně věřící, platí to pro všechny bez rozdílu ..😉

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#10 30. 5. 2015, 10:27
A opravdu známe historii? Dnes třeba v Událostech a komentářích na ČT24 bylo, že sovětská televize odvysílala (asi dnes) dokument, ve kterém jasně popsala, jak se u nás v srpnu chystal ozbrojený převrat pod vedením NATO, že se u nás k moci drali bývalí nacisté a jeden soudruh herec dokonce (přímo tato ukázka tam byla) říkal, jak jsme (teda ne my, ale naši rodičové) ty hodné sovětské vojáčky ostřelovali z balkónů puškami a samopaly. A taky tam měli ukázané sklady zbraní k tomu převratu připravené (čili jasně, LM chystaly ozbrojený převrat, oni měli spousty zbraní a střeliva).

no vidíš, a rusofilové v Čechách tomu ještě uvěří 🙂

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.