Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Já jsem církvi vděčnej, přes všechno neřádstvo ktrerý ve jménu boha některý šmejdi dělali, tak její peníze a hlavně implementovanej fanatismus vojákům zajistil, že se dnes nemusím klanět před půlměsícem. uf
Protože bez papeže a církve by tu byl dnes roztáhlej osman, fuj.

Paul napsal/a:
Já jsem církvi vděčnej, přes všechno neřádstvo ktrerý ve jménu boha některý šmejdi dělali, tak její peníze a hlavně implementovanej fanatismus vojákům zajistil, že se dnes nemusím klanět před půlměsícem. uf
Protože bez papeže a církve by tu byl dnes roztáhlej osman, fuj.
No a o tom právě je ten text, kde se Piťha zamýšlí nad tím, jestli bude dnes ochoten někdo položit život za obranu Vlasti. Proto jsem to tady dával. Zkus si to přečíst, i když to je dlouhé ... já s jeho slovy naprosto souhlasím a jde taky o to, aby se tady ten půlměsíc nevrátil .

Ľahko je súdiť , ťažko odpovedať.
Nikdy nebudú spokojný všetci ľudia na planéte.
Isté a odskúšané vekom je len jedna idea ; kde diktát prípadne demokracia prekročí únosnú mieru všetko padne na dno a ide sa nanovo.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

co říkám... no tak pán bude evidentně (možná latentním) obdivovatelem islámu. přecijen ten řád, ta poslušnost, ta ochota nechat se zabít za ideály... no prostě zvrácené. ostatně je to náboženství. bohužel dokud náboženství budou, nebude nám lépe...

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.