Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Pražské groše » Václav II.

Vykupminci.cz
Numisargo

Václav II.

Moderátoři: jacx, oliver, pavelgregor, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 86 87 88 89 90 91 92 93 94 ... > »

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
je menší i mohutnější
Registrovaný uživatel
Minimalne packy ma kratsi - a jsme doma:)
Registrovaný uživatel
..že by vysvětlení velmi nešťastného výrazu- pacatý lev? ;)
PS: ..mně se naopak zdá, že má větší hlavu a tím jak je mohutný, tak to dost zkresluje a tedy se i opticky zdá být menší. Podobné efekty se používají i při malbě.
« Poslední úpravu provedl(a) korunka v 15. 5. 2012, 15:10. »
Registrovaný uživatel
Docela bych přál tomu kdo tenhle výraz vymyslel aby od nějakého lva dostal "pacičkou" přes čumáček, pak už by slovo "packa" ve spojení se lvem nikdy nevyslovil a nazýval to do budoucna realisticky pořádnou tlapou s drápy :)
Moderátor
Má väčšiu hlavu, jemne sklonenú, je mierne nižší, má menšie mesiačiky viac vkope, evidentne kratší chvost. Nemám teraz poruke mince na porovnanie, ale mám dojem, že pri malom levovi je o máličko aj priemer perlovca menší.
Registrovaný uživatel
..aha, tak to by opravdu chtělo dát sem na porovnání dva groše vyfocené u sebe- na jedné fotce, aby byly ve stejném zvětšení. Jak jsem na předchozí stránce dávala to srovnání malého a běžného lva, je možné že zkresluje právě to, že oba obrázky byly zvětšeny na stejnou velikost, proto jsou si velikostně podobní ;)
Moderátor
no ti co sou v pobocce to myslim k dispozici maji, ze :D
Registrovaný uživatel
U me dnes zazadali o azyl tito dva. Jelikoz se ani v jednom pripade nejedna o vzacne se vyskytujiciho pacateho lva s celou lilii tak jsem to nejakou dobu zvazoval, nakonec jsem se ale nechal obmekcit a azyl udelil...

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Moderátor
ale fuj - něco takového do sbírky snad ani nepatří
ihned jim odeber právo azylu a pošli je někam pryč - třeba ke mně
Moderátor
provokace
Moderátor
to xjert - smutno by jim nebylo
bydlet můžou společně s tímhle co doputoval dnes ke mně

Obrázky:

Registrovaný uživatel
Pekny, pekny, gratulace. Tak ja se jich tedy zeptam...
Registrovaný uživatel
oliver napsal
no ti co sou v pobocce to myslim k dispozici maji, ze :D

..že by to bylo někde na našich stránkách? Přiznám se, že tam moc nelezu, tak to budu muset napravit :lol:
Registrovaný uživatel
xjert- nádhera!!!
Registrovaný uživatel
xjert01 napsal
Pekny, pekny, gratulace. Tak ja se jich tedy zeptam...

Na ten prvý grošík u Peuse som mal tiež zálusk. Gratulujem!
Registrovaný uživatel
Už mě nezlobte s těmi grošíky Vaška druhého :lol: . Já nemám ještě ani jednoho :roll: :'( :'( Vyměním za Ferdu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Registrovaný uživatel
krokodill napsal
Už mě nezlobte s těmi grošíky Vaška druhého :lol: . Já nemám ještě ani jednoho :roll: :'( :'( Vyměním za Ferdu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mám záujem ! Platí ponuka ?
Registrovaný uživatel
Obrázek vložený uživatelemObrázek vložený uživatelem
Chtěla bych se zeptat zakolik bych mohla tuto minci prodat. Odpovězte co nejrychleji děkuji... email: kocova.natalie@seznam.cz
Registrovaný uživatel
To je novodobá cetka, cena je nulová :'(

P.S. Mezi slovy odpovězte a co nejrychleji by bývalo bylo slušné napsat slovo prosím
Moderátor
prodat ji lze napr. za milion, ale byl by to solidni podvod. je to naprosto bezcenna zalezitost. novodoba napodobenina, zeton.
Registrovaný uživatel
xjert01 napsal
U me dnes zazadali o azyl tito dva. Jelikoz se ani v jednom pripade nejedna o vzacne se vyskytujiciho pacateho lva s celou lilii tak jsem to nejakou dobu zvazoval, nakonec jsem se ale nechal obmekcit a azyl udelil...

Obrázky:

:shock: :shock: :shock: No coment!
Registrovaný uživatel
Natys023 napsal
Obrázek vložený uživatelemObrázek vložený uživatelem
Chtěla bych se zeptat zakolik bych mohla tuto minci prodat. Odpovězte prosím děkuji... email: kocova.natalie@seznam.cz
Registrovaný uživatel
Je to pražský groš.
Registrovaný uživatel
Není, to je pouze hnusná novodobá napodobenina Pražského groše, odpověď jste již dostala viz příspěvky 2244 a 2245.
Moderátor
Natys023 napsal
Je to pražský groš.

Umíte číst? Jak už vám dva lidé odpověděli, nejde o pražský groš, ale o jeho moderní napodobeninu, cena 0. :roll:

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 86 87 88 89 90 91 92 93 94 ... > »

Sběratel.com » Pražské groše » Václav II.

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1