Moderátoři: Tomako, acme2000, smith

Profilový obrázek
Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

#61 26. 1. 2014, 18:03

ad bankomat, kousek za areálem výstaviště je schovaný jeden od KB 😉
jinak ostatní jsou pak až u metra

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Profilový obrázek
mike-p74

Uživatel

Zaregistrován:
12. 2. 2011

#62 26. 1. 2014, 18:07
Praha není jen o víkendu... 😉

co jsem nejak vysledoval , tak patek sobota bylo otevrene , ne ?

Profilový obrázek
Šenfi

Moderátor

Zaregistrován:
30. 3. 2008

#63 26. 1. 2014, 18:08

Dráčku to je sice hezké, ale jít někam do polí pro bankomat KB nebo půl kilometru do metra je trošku nekomfortní. Pravidelně navštěvuju veletrhy jako Ampér nebo Brněnský strojírenský veletrh a tak mám možná vysoké nároky, ale v 21. stol na areál, kde se v jeden okamžik sejde cca 3000 lidí dát jediný bankomat, navíc s podmínkami, které mě vyloženě uráží je od organizátorů dost mimo.

Profilový obrázek
Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

#64 26. 1. 2014, 18:18
co jsem nejak vysledoval , tak patek sobota bylo otevrene , ne ?

pokud si pamatuji tak Čt-So

šenfi: já pořadatele neobhajuji, ale možnosti jsou ač pro nemístní pravda horší
Prostě na něco velkého lepších parametrů jsme stále konec světa téměř ve východní Evropě a po té bídě na Numismatě ve Vídni to ani už tak katastrofálně nevidím.

Profilový obrázek
mike-p74

Uživatel

Zaregistrován:
12. 2. 2011

#65 26. 1. 2014, 18:32

to Senfi : mas si vybrat veskere uspory pred tim nez tam vlezes a nemusis resit nejakej bankomat 😁

Profilový obrázek
Šenfi

Moderátor

Zaregistrován:
30. 3. 2008

#66 26. 1. 2014, 18:33
pokud si pamatuji tak Čt-So šenfi: já pořadatele neobhajuji, ale možnosti jsou ač pro nemístní pravda horší Prostě na něco velkého lepších parametrů jsme stále konec světa téměř ve východní Evropě a po té bídě na Numismatě ve Vídni to ani už tak katastrofálně nevidím.

ve Vídni jsem naštěstí nebyl, ale podle mě byla chyba přesouvat veletrh z Holešovic do Letňan. Chápu, že plechové boudy v polích jsou asi levnější, než Průmyslový palác. Na druhou stranu si vzpomeň na první dojem ze zářijového Sběratele... smrad a upocený vzduch ve výstavní hale, na detailech to taky stojí. Samozřejmě nechci na uvítanou klobásky a deci bílého grátis jako na Ampéru, ale pokud organizátora nenapadne stisknout kouzelné tlačítko na zapnutí klimatizace a na 3 dny zajistit alespoň dva mobilní bankomaty tak, aby se netvořily fronty, tak je otázka zda by se organizátor neměl změnit.

mike, jen to ne. Při mé smůle bych dopad jak jhkr... vloni si tam u jednoho stánku zapomněl igelitku se zakoupenými položkami. Naštěstí jí tedy nakonec našel 🙂

Profilový obrázek
Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

#67 26. 1. 2014, 18:39

jistě ano, leč ochotná konkurence se nikam nehrne, co dodat není zájem o pořádání, taková je holt situace a jsou jako u všeho jen dvě možnosti - zatnout zuby a nebo nechodit... 😕 😲 🙄

Profilový obrázek
Fidzi

Uživatel

Zaregistrován:
10. 3. 2009

#68 26. 1. 2014, 18:54

Mike, predpokladám, že si niekde z Čiech alebo Moravy. Takže si zober mapu a vyber niečo z nasledovného repertoára: na bankovky najlepšie Money Fair Maastricht (Valkenburg), Berlín alebo výstavu vo Verone. Všehochuť nájdeš na Numismata Berlin, Mníchov, Viedeň alebo Zberateľ Praha, Bratislava. Začína sa už vo februári, tak si vyber čo je najbližšie a choď ! Lepšie raz vidieť ako stokrát počuť. Inak dopadneš ako numizmatici čo sledujú aukcie v telke... Nie je to len o bankovkách a minciach, ale aj o stretnutiach s inými zberateľmi, tvorcami európskych katalógov... Dnes sa všade dostaneš komfortne autom, vlakom alebo letecky. Za tú atmosféru to stojí😉

Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Profilový obrázek
mischel13

Uživatel

Zaregistrován:
2. 11. 2008

#69 26. 1. 2014, 19:01

Za poslední 3 roky na Sběrateli, jsem si všimnul, že lidí ubývá, tak snad to trkne pořadatele, aby s tím něco začal dělat, než spláče nad výdělkem.

vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

Profilový obrázek
Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

#70 26. 1. 2014, 19:11

bohužel se mi to tolik nezdálo, že by bylo nějak méně lidí(a to jsem tam byl skoro 2 1/2 dne)
tedy mimo stánky na drahé kovy a jejich zaručeně výhodný prodej...

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.