Autor |
Příspěvek |
|
|
Registrovaný uživatel
|
OtravnyKomar napsal kaslete na to, tady bude klid a tady muzem svobodne plkat, oni si tam budou chvilku rozumet nez tam bude povidat kaminkar sam se sebou jako ve svych vlaknech. Beztak jste je tam Kato a obchodniku jen chodili provokovat ,.)
on si neplká sám se sebou, on ty vlákna udržuje!
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
OtravnyKomar napsal VW = very wrecky (to mam ja  )
Pekný akronym. 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
OtravnyKomar napsal Kato napsal Komáre a ty nevíš že s blbostí se bojovat musí?
Myslím že, bojovat se musi proti blbosti, "s" blbosti bojovat nejde.
Jo jo jak pises
|
|
|
Moderátor
|
barbar napsal , já jsem v kecarni moderátorem abych dohlížel na dodržování zdejších pravidel ...
Ale nejsi tam jediný a už vůbec ten nejhlavnější 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
barbar napsal ferovyobchodnik napsal barbare a to ti přijde normální mazat dalšího moderátora? tyjo, už jsem zažil hodně, ale jak tobě ego a moc vygumovala mozek... to se jen tak nenajde...
Já moc dobře vím od kud vítr vane.... vaše ega a vygumovaný mozky jak píšeš jsou mnohem větší... Znovu respektujte pravidla fóra a máte klid ode mne, já jsem v kecarni moderátorem abych dohlížel na dodržování zdejších pravidel ...
ještě jsi zapomněl napsat, že nastavuješ zrcadlo... ty jsi ztracený případ 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
barbar napsal OtravnyKomar napsal Kato napsal Komáre a ty nevíš že s blbostí se bojovat musí?
Myslím že, bojovat se musi proti blbosti, "s" blbosti bojovat nejde.
Myslím, že všichni pochopili co Kato napsal, Komáre jsou to malichernosti.. já bych to neřešil...
No vsichni evidentně ne 
|
|
|
Moderátor
|
turtleoverhead napsal barbar napsal , já jsem v kecarni moderátorem abych dohlížel na dodržování zdejších pravidel ...
Samozřejmě,ale ty jako moderátor bys tohle měl chápat,ale je mi jasný, že zrovna ty pokud se jedná o konkrétní uživatele , budeš proti ať se děje co se děje, nehledě na zdejší pravidla a nehledě od čeho tady jsme.. « Poslední úpravu provedl(a) barbar v 10. 8. 2022, 14:12. »
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Můžete prosím toho... "Člověka" ignorovat? Nepochopili jste že jemu nejde domluvit ani nic vysvětlit? Zde pomůže jen totální ignorace, nereagujte na něj, nezmiňujte ho, ať si dělají v kecarne co chtějí. Jinak tohle vlákno založil Paul úplně k ničemu protože se v podstatě během posledních pár příspěvků od kecarny nezměnilo nic než název. _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
|
|
|
Moderátor
|
turtleoverhead napsal barbar napsal , já jsem v kecarni moderátorem abych dohlížel na dodržování zdejších pravidel ...
Čudujem sa, jak to mohlo bez neho 10 rokov fungovať 😅
|
|
|
Moderátor
|
jano7B9 napsal turtleoverhead napsal barbar napsal , já jsem v kecarni moderátorem abych dohlížel na dodržování zdejších pravidel ...
Čudujem sa, jak to mohlo bez neho 10 rokov fungovať 😅
10 roku na sběrateli nebyla bojová fronta Ukrajina Rusko.. Trvá to tady všeho všudy pár měsíců...ale prosím já svou funkci moderátora budu ignorovat uvidíme za pár měsíců,bude to tady znovu jak ve chlévě.. Dony donovitz a spol..bordel ve všech vláknech « Poslední úpravu provedl(a) barbar v 10. 8. 2022, 14:35. »
|
|
|
Moderátor
|
Máte to odemčené v tlacharně,nech se děje vůle boží... Klidně se tam sežerte, já do ničeho nebudu zasahovat,jen do té doby než budu znovu povolán vás trocha srovnat...
|
|
|
Moderátor
|
barbar napsal , než budu znovu povolán vás trocha srovnat...
Kým, bohem?
|
|
|
Moderátor
|
turtleoverhead napsal barbar napsal , než budu znovu povolán vás trocha srovnat...
Kým, bohem?
To není tvoje starost želvo...
|
|
|
Moderátor
|
Želvo a mimochodem když už něco mažes,nebo zamykaš , laskavě upozorní na to...  Já vždy hrál fér...na rozdíl od jiných  « Poslední úpravu provedl(a) barbar v 10. 8. 2022, 14:54. »
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Barbare, neplakej tady... 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
on neplače, on baví a srší vtipem 
|
|
|
Moderátor
|
sigur napsal Barbare, neplakej tady...   přál bych si občas zafňukát a stěžovat si v bonzáckým chlívků...čeče ale nejde to, hold asi jsem se s tím nenarodil jako někteří.. 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
V posledných príspevkoch tady pláčeš jak malej Milda...
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Alebo ináč...v kecarni upratuješ každé hovienko a sem si sa prišiel vykálať.
|
|
|
Moderátor
|
Sigur jen tak dál... koukám povolil jsem uzdu a jako bych vypustil retarda-y s klece...
|
|
|
Moderátor
|
No snad si s toho všeho vezmete příklad a bude to tady znovu jako na sběratelským fóru a né jako na frontě... « Poslední úpravu provedl(a) barbar v 10. 8. 2022, 15:34. »
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
barbar napsal Sigur jen tak dál... koukám povolil jsem uzdu a jako bych vypustil retarda-y s klece...
Ty si povolil uzdu? Už si konečně uvědom že nejsi nic víc než ostatní tady Chápeš to už konečně? Ty nejsi nic barbare,absolutně nic víc než kdokoli jinej tak se podle toho už začni chovat A jestli to ten tvůj mozeček nepochopí tak sem nelez,nikdo na ty tvoje povýšenecký blitky není zvědavej Nevím už jak jinak ti to vysvětlit,tohle by dávno došlo i dítěti školou povinnýmu ale někdo je holt blbec a neví o tom no
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Hloupost bývá dvojí,mlčenlivá a nebo upovídaná,ta mlčenlivá je snesitelnější… Honoré de Balzac. Vím,že nejsem žádným přínosem pro toto fórum,už deset let jsem členem,ale už sem nevlezu do doby,než vulgární moderátor s nezvladatelným egem,vyhrožující ostatním členům diskusí a mazající příspěvky které se mu nehodí bude opět řadovým členem. Od doby co se stal Barbar moderátorem,není toto fórum co bývalo…bohužel. Nechápu pana Jindru,že to nevidí a něco neudělá🙄 _______________ Igni probatur aurum, virtus miseria...
|
|
|
Moderátor
|
Mazar napsal Hloupost bývá dvojí,mlčenlivá a nebo upovídaná,ta mlčenlivá je snesitelnější… Honoré de Balzac. Vím,že nejsem žádným přínosem pro toto fórum,už deset let jsem členem,ale už sem nevlezu do doby,než vulgární moderátor s nezvladatelným egem,vyhrožující ostatním členům diskusí a mazající příspěvky které se mu nehodí bude opět řadovým členem. Od doby co se stal Barbar moderátorem,není toto fórum co bývalo…bohužel. Nechápu pana Jindru,že to nevidí a něco neudělá🙄
Evidentně vidíš jen to co chceš vidět.. « Poslední úpravu provedl(a) barbar v 10. 8. 2022, 20:17. »
|
|
|
Moderátor
|
barbar napsal Urážet se veřejně neustále nenechám a zdejší moderátor to evidentně ignoruje...
S katem si popovidam osobně
Napiš co chceš vymazat, nebo co tě uráží. Vymažu to. Nehodlám to celý pročítat a jako cenzor promazávat. Nemám na to čas, hlídám kluka a ještě pracuju u toho. Nemám čas tu dělat hlídače ani nechci, od toho funkce moderátora není.
|