Autor |
Příspěvek |
|
|
Moderátor
|
Paul napsal barbar napsal Urážet se veřejně neustále nenechám a zdejší moderátor to evidentně ignoruje...
S katem si popovidam osobně
Napiš co chceš vymazat, nebo co tě uráží. Vymažu to. Nehodlám to celý pročítat a jako cenzor promazávat. Nemám na to čas, hlídám kluka a ještě pracuju u toho. Nemám čas tu dělat hlídače ani nechci, od toho funkce moderátora není.
Všechno co se týká mne, včetně mých příspěvku a příspěvku v citacích.. Díky
|
|
|
Moderátor
|
Vymazáno, vše kde byly vulgarity nebo návaznost na ně.
|
|
|
Moderátor
|
Paul napsal Vymazáno, vše kde byly vulgarity nebo návaznost na ně.
Příspěvky 99,100 také. Díky « Poslední úpravu provedl(a) barbar v 10. 8. 2022, 21:02. »
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
barbar napsal Paul napsal Vymazáno, vše kde byly vulgarity nebo návaznost na ně.
Příspěvky 99,100 také. Díky
Proč chceš smazat můj příspěvek. Nesouhlasím s tím. A stojím si za ním. _______________ Igni probatur aurum, virtus miseria...
|
|
|
Moderátor
|
Příspěvek 99 je od nicku Mazar a je kritickej, ale neporušuje pravidla. Nemůžu lidem jen tak mazat příspěvky a sice Mazara neznám, ale nemohl bych se mu pak podívat do očí. Se souhlasem nicku Mazar to ale vymažu.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Já to říkal, barbara a grofika mazat hned jak sem vlezou i kdyby to bylo relevantní, časem by je to omrzelo. Kato, obchodníku, sigure, vy ho neustále živite a to že tady zase oxiduje je vaše vina. Zase pridelavate Paulovi práci a zbytečně to tady plevelite, už nevím co si o tom mám myslet, jestli jste taky tak natvrdlý?. Jinak souhlasím s mazarem, duo B a G je vino odchodem členů a rozpadu diskuzí a vláken. Je to smutný že se nejsme schopny jako komunita vypořádat s takovými elementy a necháme hnilobu rozlézt po celé numismatice. _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
barbar napsal Paul napsal barbar napsal Urážet se veřejně neustále nenechám a zdejší moderátor to evidentně ignoruje...
S katem si popovidam osobně
Napiš co chceš vymazat, nebo co tě uráží. Vymažu to. Nehodlám to celý pročítat a jako cenzor promazávat. Nemám na to čas, hlídám kluka a ještě pracuju u toho. Nemám čas tu dělat hlídače ani nechci, od toho funkce moderátora není.
Všechno co se týká mne, včetně mých příspěvku a příspěvku v citacích.. Díky
Neee. Pochybuji, že se stydíš...
|
|
|
Moderátor
|
Paul napsal Příspěvek 99 je od nicku Mazar a je kritickej, ale neporušuje pravidla. Nemůžu lidem jen tak mazat příspěvky a sice Mazara neznám, ale nemohl bych se mu pak podívat do očí. Se souhlasem nicku Mazar to ale vymažu.
Pohoda Paul, není třeba.. díky,,,👍
|
|
|
Moderátor
|
Chlapi, dnes již klid zbraní, děkuji. P.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dobré ráno zas ráno :-) Tak jaký bude dneska den? Venku jistě příjemně a tady ve vlákně ? No uvidíme 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
To vstávaš o tomto čase akože do práce?
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Paul napsal Chlapi, dnes již klid zbraní, děkuji. P.
Sorry, ale nechápu proč to mažeš. Můj apel platí, pokud někdo chcete, ozvěte se. Třeba to tomu dotyčnému konečně dojde až mu přijde předžalobní výzva...
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
sigur napsal To vstávaš o tomto čase akože do práce?
To už jsem v práci :-) Vstávám ve 3
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
ferovyobchodnik napsal Paul napsal Chlapi, dnes již klid zbraní, děkuji. P.
Sorry, ale nechápu proč to mažeš. Můj apel platí, pokud někdo chcete, ozvěte se. Třeba to tomu dotyčnému konečně dojde až mu přijde předžalobní výzva...
Taky ale nevím proč je smazáno Plačka si zapláče že to chce smazat a je mu vyhověno.Přitom nikde nic tak strašnýho napsaný nebylo.Jen že blbec neví že je blbcem « Poslední úpravu provedl(a) Abstinent v 11. 8. 2022, 6:04. »
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
jako chápu, jestli si večer něco dal a ráno ho přepadne strach (stud asi těžko)... ale už i já přestávám věřit, že to s ním můžu dopadnout dobře
|
|
|
Moderátor
|
Koukám obchodník ranní ptáče, znovu dal do skáče ...
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
ferovyobchodnik Ozvi sa mi, prosím, na bulgan zavináč centrum sk « Poslední úpravu provedl(a) sigur v 11. 8. 2022, 6:39. »
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
kato, aj ty sa mi, prosím, ozvi.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
na komára mail mám.
|
|
|
Moderátor
|
Grofiku prosím tě napíšeš mi na můj email... 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
sigur napsal kato, aj ty sa mi, prosím, ozvi.
Důvod proč bych se měl odkopat a postnout svůj mail? 
|
|
|
Moderátor
|
Kluci posluš te si,ale já od vás čekám nejdřív omluvu a odstraňeni, vašich nesmyslů s profilu, které se týkají všech.. Jelikož tuhle profilovou hloupost jste vymysleli vy, respektive Sigur s tím začal.. Koukám sigur si to odstranil, ještě ostatní prosím... « Poslední úpravu provedl(a) barbar v 11. 8. 2022, 7:05. »
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Kato napsal Důvod proč bych se měl odkopat a postnout svůj mail? 
Rád by som sa s tebou niekedy stretol. Ak nechceš, v pohode, chápem.
|
|
|
Moderátor
|
barbar napsal Trolové a rozvraceči sběratelskýho portálu..
Slovenský udavač , převlekač kabátu ,bolševik Bronislav Bulgan alias SIGUR. Místní zbabělec a rudý bolševik uživatel KATO... Pro rusácký sabotujíci vlastizrádce a udavač FÉROVÝ OBCHODNÍK ...
Barbare, jako hrdý moderátor opravdu myslíš že tímto přispíváš ke zklidnění situace? 
|