Někde bych snad měl mít, ale je to jen nějaké brožované vydání horší kvality ze cca 70.let, bez popsaného hřbetu, co vydal tehdy tuším nějaký archiv.
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Hmm, pěkné neznám. Ale mé znalosti jsou v této oblasti tak maximálně velmi základní. 😐
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Staromoravští rodové - 3. vydání (2. úplné), vydal Moravský zemský archiv v Brně v roce 1996 v nákladu 200(!!) kusů. (644 stran + rozkládací přílohy rodokmenů)
Neznámé rody a znaky staré Moravy Vydal Státní oblastní archiv v Brně v roce 1983 v nákladu 800 kusů (cena brožovaného výtisku 33 Kčs za 336 stran!!) - no, musel jsem to brutálně, leč zcela bezpečně prošít. Salát by byl mnohem horší.
Rody starého Slezska (1 - 5. díl) vydal opět Moravský zemský archiv v Brně v roce nebo spíš od roku) 1991. Vydání je to druhé, ale první z let 1969 - 1972 bylo neúplné, celkem 1510 stran, náklad opět vysoký - 200 kusů a mě to stálo 600 Kč (anebo mne 600 Kč stály jenom první dva díly, už nevím).
Obrázky:

Ty jsi podšífka, starý brachu...😋 Máš částečně trošičku pravdu, ale daleko více je za tím vrozená přirozená skromnost😎 . Někdy u vínka či probereme😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.