Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Poštovní známky - naše » Výstava čs. známek Londýn 1943

Vykupminci.cz
Numisargo

Výstava čs. známek Londýn 1943

Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, dejvy, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Autor Příspěvek
kopfrkingl
Host
Chtěl bych se něco dozvědět o aršíku vydaném exilovou vládou ku příležitosti této výstavy,není nikde zmíněn a našel jsem o něm pouze zmíňky.Považuje se za oficiální?Zajímala by mě taktéž jeho hodnota.Děkuji
prosba
Host
Považuje se za oficiální a je velmi vyhledáván, já osobně ho považuji za jeden z nejcennějších čsl. aršíků. Výjimečně může být nezoubkovaný. Cena raženého 600Kč, neraženého 450Kč, mám al postarší katalog:).
blade
Host
Docela mě rozlobila odpověď na výše uvedenou otázku. Londýnský aršík rozhodně nepatří do oficiálního období. Žádný katalog jej neuvádí jako součást buď České státnosti, či Protektorátu. Jedná se o pouze příležitostné vydání a cena je určena neoficiálně, na burzách se prodává za cca 500,-Kč. Rozhodně nepatří mezi cenné záležitosti, spíše jen jakýsi "filatelistický suvenýr". Pokud někdo tvrdí, že patří mezi nejcenější, pak je to hloupost. Mezi nejcenější aršíky patří "Kde domov můj" z období ČSRI. Nechápu jak někdo může radit, aniž by se sám přesvědčil v nějakém katalogu např. POFIS.
kopfrkingl
Host
Děkuji
radoby
Host
Takovych radoby radcu se vzdy najde hrozne moc. Blade souhlasim s tebou.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Sběratel.com » Poštovní známky - naše » Výstava čs. známek Londýn 1943

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1