Výstava čs. známek Londýn 1943
Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, dejvy, smith.
Stránka: 1
Autor | Příspěvek |
---|---|
kopfrkingl
|
#1 29. 3. 2006, 18:48
|
Host |
Chtěl bych se něco dozvědět o aršíku vydaném exilovou vládou ku příležitosti této výstavy,není nikde zmíněn a našel jsem o něm pouze zmíňky.Považuje se za oficiální?Zajímala by mě taktéž jeho hodnota.Děkuji
|
prosba
|
#2 29. 3. 2006, 21:16
|
Host |
Považuje se za oficiální a je velmi vyhledáván, já osobně ho považuji za jeden z nejcennějších čsl. aršíků. Výjimečně může být nezoubkovaný. Cena raženého 600Kč, neraženého 450Kč, mám al postarší katalog.
|
blade
|
#3 29. 3. 2006, 23:12
|
Host |
Docela mě rozlobila odpověď na výše uvedenou otázku. Londýnský aršík rozhodně nepatří do oficiálního období. Žádný katalog jej neuvádí jako součást buď České státnosti, či Protektorátu. Jedná se o pouze příležitostné vydání a cena je určena neoficiálně, na burzách se prodává za cca 500,-Kč. Rozhodně nepatří mezi cenné záležitosti, spíše jen jakýsi "filatelistický suvenýr". Pokud někdo tvrdí, že patří mezi nejcenější, pak je to hloupost. Mezi nejcenější aršíky patří "Kde domov můj" z období ČSRI. Nechápu jak někdo může radit, aniž by se sám přesvědčil v nějakém katalogu např. POFIS.
|
kopfrkingl
|
#4 30. 3. 2006, 9:34
|
Host |
Děkuji
|
radoby
|
#5 30. 3. 2006, 9:53
|
Host |
Takovych radoby radcu se vzdy najde hrozne moc. Blade souhlasim s tebou.
|
Stránka: 1
Seznam uživatelů · Seznam správců · Statistiky · RSS kanál
Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky | UseBB 1