Moderátoři: Jaromir, pavlinka, smith, ikanek

Profilový obrázek
pavlinka

Moderátor

Zaregistrován:
9. 2. 2008

#11 6. 6. 2016, 17:54

Jiří! Na Palmáre ide sakra každý vystavovatel! To pozvání platí pro ostatní (politiky, představitele města a jiné). A o dokladu jsem psala- dostanete tohle, co je dolů. Vystavuje to Svaz filatelistů. A jestli jste z Valašského Meziříčí či nikoliv, na to nemá opravdu vliv.😉 Já jsem ještě z větší (ale slavné) díry Vlčnov a na Palmáre bych teda opravdu nechyběla.😃

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
dr_colombo

Uživatel

Zaregistrován:
27. 2. 2013

#12 6. 6. 2016, 17:58

Já jako nováček jsem taky netušil jak je to s tím pozváním, ale když se mi podařilo sehnat toho pána co mi dal katalog, tak ten se mě ptal jestli budu na palmáre, tak je to asi opravdu samozřejmost :-) Zase jsem o trochu chytřejší :-) No a pozvání na pohoštění bylo řečeno až v závěru palmáre.

Profilový obrázek
pavlinka

Moderátor

Zaregistrován:
9. 2. 2008

#13 6. 6. 2016, 18:03

Jaký nováček Kolombo? Vidím srocený dav, tak sa tam vetřu a tlačím sa dopředu 😃

Profilový obrázek
pavlinka

Moderátor

Zaregistrován:
9. 2. 2008

#14 6. 6. 2016, 18:06

Tady sa podívaj, jak na to. Přečti celé.😉

http://www.infofila.cz/filatelisticka-vystava-ostropa-2013-r-2-c-4715

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#15 6. 6. 2016, 20:56

Palmáre, vyhlášení, bylo v prvním patře, tam jak byla v sobotu burza a občerstvení bylo v salónku vedle.

Ále někdo s foťákem digitálním by mohl vyfotit tu medaili. To se na skeneru dost dobře nedá.🙂

Profilový obrázek
Jaromir

Moderátor

Zaregistrován:
10. 2. 2006

#16 8. 6. 2016, 10:16

Na Palmáre je pozvaný každý vystavovatel automaticky, na to se neposílá zvláštní pozvánka.
To samé se týká i následných rautů, které jsou součástí Palmáre. Ještě se mi nestalo, že bych z nějakého Palmáre odešel hladový. A raději nebudu popisovat, co všechno jsem na rautu ve Žďáře spořádal. Ještě druhý den v poledne jsem se cítil nasycený. Ale nejvíce ze všeho mi chutnal guláš.
Co se týká vstupného, tak vstup na filatelistickou výstavu byl po celou dobu zdarma (vstupné dobrovolné). Platilo se pouze v sobotu za vstup na burzu.
Jinak gratuluji m1234. Jeho exponát byl fantastický.
Co se týká reklamy, tak jediné, co bych vytkl pořadatelům, že u vchodu do Domu kultury nebyly panely s reklamou. Jinak reklama byla ve všech žďárských médiích a o výstavě byly pravidelné informace a rozhovory s funkcionáři a vystavovateli v teelvizi Vysočina.
Návštěvníků bylo více než v r. 2004, protože mi vedoucí hospodářského odboru pan Filipi řekl, že se prodaly úplně všechny příležitostné tisky a propagační materiály včetně těch, které se neprodaly na výstavě v r. 2004.
Ale o výstavě jsem napsal podrobný článek, který by měl být na Infofile co nejdříve zveřejněný.

Profilový obrázek
m1234

Uživatel

Zaregistrován:
19. 4. 2014

#17 8. 6. 2016, 20:43

Jaromir tak to som velmi rad že sa exponat pačil.

mamabc1234@gmail.com

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.