Profilový obrázek
Skrblik8

Uživatel

Zaregistrován:
9. 4. 2009

#11 5. 5. 2009, 10:17

Ksakru je to o známkách.Všechno souvisí se vším a já se Vás ptám,jak to z těch lidí dostat.Jsou to moje sbírky a tihle lidi mi sakramensky zkomplikovali život.Nebýt jejich blbostí,tak si už na internetu prohlížíte co se mi povedlo cca za 14 let aktivních výměn a studia známek povedlo zjistit o známkách.Navíc je na sbírku vypsaná odměna.Je to v inzerci.

Profilový obrázek
Skrblik8

Uživatel

Zaregistrován:
9. 4. 2009

#12 5. 5. 2009, 10:31

Tak mi ty příručky za 10 kč někdo pošlete.Rád si je koupím.Mám na to poptávku i zde v oboru zabývající se literaturou a nikdo mi nic nenabízí.Já se nabídl,že Vám to dám do digitální formy.A´t se poučíte.Tak to tam dejte Vy,když to tedy máte doma.
Protože pokud chcete mít opravdu kvalitní katalog na ČSR I,tak bez těchto základních příruček ho totiž nesestavíte.Jeden od druhého opisuje jak školáček,ale navíc neumějí opisovat,tak je to samá hrubka.Když vezmu naše rekonstrukce TD,tak jen pár
se dá vzít za kvalitní.Ostatní je úplně nanic,když chcete hledat vadu,která je jen u části nákladu.Ostudou je,že za 90 let sběratelská společnost není schopná dát dohromady kolik je tiskových desek,datumy vydání jednotlivých zoubkování,seznam soukromých způsobů oddělování,barevných odstínů a dokonce i perfinů na našich prvních známkách.A když se tomu někdo věnuje,tak mi ještě napadáte a chcete mi posílat na psychiatrii.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.