zial neviem o nicom...
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články

Dobry vecer Kapez,trosku se zapojim do diskuze,samozrejme se vyplati vytrhnout znamku z arsiku a poslat ji ve dni vydani v odpovidajicim tarifu bud sobe,nebo priteli.Od toho ty znamky preci jsou a jako doklad postovniho provozu
s datem vydani se vyjima na albovem liste spolu s arsikem,nebo ctyrblokem
bajecne.Ja sam jsem to ucinil s pripojenim Hong-Kongu k Cine a s Ceskou republikou a obe zbirky jsem potom po case prodal jen se po nich "zaprasilo"
Hlavne delejte tu Vasi filatelii tak,aby se Vam to libilo a pak se Vam v ni bude i
darit.

Aj zajtra máš pekný dátum 11.11.2011 nie? A zajtra taktiež už máme vianočné známky, ktoré sú dokonca obohatené o vôňu škorice ako som sa dočítal na pofise:) Tak som zvedavý...
. . . To, že sa niečomu všeobecne verí, vôbec neznamená, že je to aj pravda. Mýty sú oddávna najväčším ohrozením poznania. Každý, kto má odvahu ich spochybniť, je na dobrej ceste . . .

Ale nooo to máš slabú filatelistickú výdrž... Ved si z Bratislavy nie? A tam máš aspoň 5 filatelistických prehriadok... Inak fakt voňali po škorici:)))
. . . To, že sa niečomu všeobecne verí, vôbec neznamená, že je to aj pravda. Mýty sú oddávna najväčším ohrozením poznania. Každý, kto má odvahu ich spochybniť, je na dobrej ceste . . .
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.