Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Numismatika aukce » zahraniční aukce

Vykupminci.cz
Numisargo

zahraniční aukce

Moderátoři: smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < 1 2 3 4 5 6 7 8 > »

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Tak to je urco nejaka pekna antika ,.) A me porad nic :-( Pro jistotu zitra zajdu na postu. Nase postacky to obcas flakaji.
Moderátor
Otravnykomar napsal
Neee, jeste nic neprislo. Se divim. Minule jsem jeden den zaplatil a snad druhy den uz klepal postak na dvere. A tet tyden skoro fuc a jeste nic.

Od Raucha druhy den (kdyz pominu, ze poste to driv trvalo i tyden)? :mrgreen: Drazite tam za milion? :) Kdyz to nekdy prislo do dvou tydnu, tak byl svatek, z jedne aukce ze zacatku prosince mi to poslali az po Vanocich (takze jsem mince dostal az po Novem roce) a vrchol vseho byl, kdyz mi kvuli usetreni postovneho jednou mince nechali u Chladka (protoze vedeli, ze se zucastnim jeho aukce) a ten to buhvi proc poslal zpet a mince jsem dostal az skoro po dvou mesicich.
Registrovaný uživatel
Takle dlouhou prodlevu si nepamatuju, a opravdu, byla to aukce nekdy minuli rok v lete. Dobre si to pamatuju jelikoz mi prisla posta od raucha o den driv nez posta z Alzy kde jsem cekal snad 2tydny. Jeste sjme vtipkovali za balik z Vidne dorazi xkrat rychleji nez balik od nekud z prahy nebo kde maji centralni skladiste. A za miliony jsem tam opravdu nenakupoval ,.)
Registrovaný uživatel
rauch a tuším i kunker posílají hned - resp. i před zaplacením
Moderátor
Pokud hned= 2 až 4 týdny, tak ano :roll:
(v tom případě u Künkera to hned bývá o něco dřív než hned u Raucha)
A Rauch před zaplacením posílá jen do určité (ne moc vysoké) částky, to že tam člověk předtím nechal několikanásobek a vždycky zaplatil do tří dnů, je mu jedno.
« Poslední úpravu provedl(a) tenzor v 10. 4. 2017, 20:22. »
Moderátor
Ještě k PPL - ukázka jaké hyperinteligentní jedince najímají:
http://video.idnes.cz/?c=A170405_130654_hradec-zpravy_the&idvideo=V170405_143242_hradec_jda

Pokud mají takových řídičů víc, tak to vysvětluje hodně, proč nejsou schopni se zkontaktovat s člověkem, na kterého mají mail a telefon, proč opakovaně lepí (velmi těžko sundatelné) oznámení na sklo pod nápis "majetek v soukromém vlastnictví, vylepování materiálu zakázáno pod pokutu až 30 tisíc" a proč hned posílají zásilku, kterou díky své neschopnosti jednou nedoručili, hned zpět. Tipuju, že platy budou hodně blízké minimálním.
Registrovaný uživatel
Otravnykomar: tak alespon nekdo jiny dostava veci od Alzy se spozdenim. Ja z minulych 5 objednavek dostal 4 po nejmene tydnu (a vice) a pritom vsechny mely byt do druheho dne.
Nacez jsem se nas*al a dalsi vec objednal u CZC a cekal na to asi 14 dni. Si nevyberu :)
Registrovaný uživatel
[quote=Tovy]
Tak to jsme na tom podobne. A propo jsem si toho raucha asi zakriknul. Porad nic XD :evil:[/quote=Tovy]
Registrovaný uživatel
Musim popsat novou zkusenost. 9.9. jsem se zucastnil poprve dalkove anglicke aukce TimeLine. Zdala se mi to docela nobl a znama aukcni sin. Utratil jsem tam docela balik, hned druhy den zaplatil. Ze 4 polozek byl mensi konvolut a docela zajimavy provincni medailon. Ten se mi uplne nezdal, ale veril jsem jim, nicmene jeste ten den jsem patral a zjistil, ze je preryty z jineho (ze 3/3 udelali 1/1). No blbost, ze jsem neveril svym zkusenostem. Na konvolut byla nejaka stopka, ze potrebuji vyvozni povoleni. Tak to se resilo. Ja mezitim jsem je zkontaktoval ohledne toho medailonu.

Trvalo mi to 5 tydnu se s nimi domluvit (dovolena, prehazovani, neodpovidani). Nakonec jsem se dostal ke spravnemu cloveku a ten jo, ze je to spatne, ze mi vrati penize. Ale nejdrive jim musim minci zaslat. Ja na to, ze mi jeste mince neposlali, tak nemohu nic vracet. Dalsi domlouvani, ok, oni ji neposlou a poslou mi penize.

Po vice jak tydnu poslali penize. Ale jen asi 1/3. Tak dalsi kolecko. Jo, jejich chyba, nastesti doplatek uz prisel rychle, dokonce mi dali 10 liber za poplatky (realne jsem na tom prodelal na kurzech a poplatcich banky mnohem vice, ale coz).

25.10. se na webu objevilo, ze uz maji vyvozni povoleni. Cekal jsem 2 tydny, nic, pisu - oni ze to musi nejdrive vse nejak dat dokupy a dalsi odeleni to posle. Dalsi tyden nic. Az 16.11. se objevilo, ze to poslali. Super! Ale divne je, ze sledovaci cislo nefunguje (Royal mail). Pockal jsem teda 5 dni, pal jsem jim tam radsi napsal. Den nic, dneska zprava, ze mi to posilaji Fedexem.

Co si o tom myslet? Oni si snad to poslani vymysleli. 2 a pul mesice a zatim nic. Snad to dneska opravdu poslali, nove cislo na Fedexu potvrzeno. Tak jsem zvedav, co mi prijde... :)
« Poslední úpravu provedl(a) Tovy v 22. 11. 2017, 18:32. »
Registrovaný uživatel
Díky za upozornění.
Naštěstí nemám peníze na zaručeně nedorývaný pečetní váleček. :roll:
Registrovaný uživatel
Pěkný den,

zná tu někdo prosím weby rumunských a maďarských numismatických společností (alternativy webu www.numismatika.cz) nebo tamních aukčních společností s vyjímkou společnosti Pannonia Terra?

Předem děkuji za případné doplnění
Registrovaný uživatel
V HU registrujem ešte tieto dve, ale sálovky už nerobia:
http://numismatica.hu/index.php/en/
http://www.tatraerembolt.hu/aukcio.html
Registrovaný uživatel
Uplne to tu nepatri a berte jako pripominku naodlehceni, ale dnes mi dosly katalogy z aukce Timeline a teda totalne pachnou nejakou chemii. Ale tak ukrutne, ze behem 10 minut zasmradily cely barak. Jako kdybych polil zem nejakym redidlem. Mozna proto byly zabaleny ve 3 nezavislych obalech :) Premyslim, zda pomuze nechat vycichnout, nebo rovnou vyhodit..
Registrovaný uživatel
hlavne to nepal, jeste ti vybouchne barak nebo ti to sezere kotel :-)
Registrovaný uživatel
Poradíte mi prosím, kde se dají prohlédnout starší aukce Rauch a Kunker:
Rauch zde: https://www.hdrauch.com/site/de/coins.php

Asi jsem úplně blbej, ale nedaří se mi najít víc než tuto jednu aukci. :roll:
Jdu spát, ráno moudřejší večera.

Předem dík. :'(
Registrovaný uživatel
Velmi přehledné až do března 2011 je to třeba zde na sixbidu:

https://www.sixbid.com/index.html?v=completed&auctioneer_filter=5&page=1

Stejně postupovat i v případě Kunkera..
Registrovaný uživatel
Děkuji moc. Už v tom listuji.
Kromě těch dvou je tam spousta dalších aukčních síní. Doporučíte mi u kterých se častěji vyskytují zajímavé ražby Habsburské monarchie?
Ne že bych to chtěl vše zkoupit, ale zajímá mě to spíš jako studijní materiál. :)
Registrovaný uživatel
Rozsáhlejší nabídky Habsburků mívá třeba salzburský Fruehwald či vídenské Dorotheum..

No,když jsme u toho Dorothea,(jen tak pro pořádek)obdržel již někdo vydražené položky z 526 aukce ze dne 14.listopadu?
U mne placeno 20.11.-....tj.před 16 dny .
Nikdy jim to tak dlouho netrvalo..
Registrovaný uživatel
Dobrý večer,
potreboval by som poradiť s Ebay ...kúpil som si mincu(chcem kúpiť) pomocou kúp teraz. Predajcovi som navrhol nižšiu sumu za vystavenú mincu, on to akceptoval, len poštovné chcel viac ako bolo uvedené. Tak som ho požiadal o konečnú sumu aby nedošlo k omylu (keďže pri prevode pomocou karty cez ebay tam bola nižšia suma a navýšiť sa to nedá) - nerád by som ostal niekomu dĺžny, dohodli sme sa na tej nižšej uvedenej v aukcii. A teraz keď som chcel platiť, tak sa nedá lebo to mám medzi kúpenými položkami.
Ako postupovať ďalej?? Jeho číslo účtu si viem nájsť, ale posielať niekomu cudziemu do Nemecka vyššiu sumu na účet sa mi nevidí ako dobrý nápad. Predsa len pri platení cez ebay je tam záruka.
Registrovaný uživatel
Skús mu napísať, aby ti poslal update faktúru s platbou cez PayPal s cenou a poštovným, na ktorých ste sa dohodli. Na PayPal by si sa potom preklikol priamo z e-mailu a nie cez Ebay.
Registrovaný uživatel
Ďakujem, :-)
Registrovaný uživatel
Prosím Vás poznáte niekto alebo ešte lepšie máte kontakt na predajcu z ebay "bonito_3443" ? Úplne sa stiahol a mne dokonca zmizli z poštového priečinku aj správy čo sme si vymenili... Ďakujem.
_______________
Processed coin catalogs 3.750 Auctions / 30.634 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Registrovaný uživatel
Miznou vetsinou konta, ktera byla smazana - at uz ebayem, nebo samotnym prodejcem. Parkrat se mi to stalo.
Registrovaný uživatel
Nemá náhodou někdo nějakou negativní zkušenost s Felzmannem z Düsseldorfu ?
Mám s ním nedořešenou věc od půlky března...
Děkuji.
Registrovaný uživatel
kdysi jsem u něj něco dražil, poslal jsem limit trojnásobně přesahující vyvolačku a ejhle přesně za tu cenu jsem to získal. Náhoda?

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < 1 2 3 4 5 6 7 8 > »

Sběratel.com » Numismatika aukce » zahraniční aukce

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1