ja som kupil tuto bankovku ale ešte mi ju neposlal a ani už nepošle,včera som dobre vynadal aukru že prečo nechavajú takychto zmrdov podvadzat ludí a dnes už je odstavení,boli to aj tak iba drobné
http://aukro.cz/protektorat-10-korun-neplatne-i1973795055.html

Dělají si z nás srandu?👿
Již brzy zavedeme platby přes PayU pro prodejce jako povinné. Znamená to tedy, že kupující si budou moci zvolit tento způsob platby ve všech Vašich nových nabídkách.
Zlatý ebay, tam člověka do ničeho nenutí!!!
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

Mischel, keď tak čítam niekedy negatívy niektorých predajcov z dôvodu sporov o zaplatení vydraženej položky (kupujúci tvrdí, že zaplatil, predavajúci, že platbu nedostal) tak z tohto spôsobu platby aukro rýchlo zistí ako to je (kto zaplatil, kto nie, kto platbu prijal a kto nie). Má to samozrejme aj negatíva (hlavne pre predajcov) ale aj pozitíva pre kupujúcich, ktorý sa budú môcť rozhodnúť ktorý spôsob platby uprednostnia.

no já nevim ale všechny novinky co aukro zavedlo vedou do.... viz toto
Univerzálnost: PayU umožňuje nákup i těm uživatelům, kteří nejsou na Aukru registrovaní. Díky tomu bude vaše nabídka dostupná širšímu okruhu potenciálních kupujících a zvýší se pravděpodobnost vašeho prodeje.

dost děsivá informace...👿
(asi začnu uvažovat o ebay, jako před příchodem aukra)
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Ja som mal s týmto predajcom iba dobré skúsenosti. Stav bankovky UNC vždy zodpovedal popisu. K vydraženej sume mi nebolo prirátané poštovné ani na Slovensko a po zaplatení vždy dorazila v krátkom čase.

Brett, umíš si představit, že ten povinný PayU zpoplatní?😲 Nikdo to nebude dělat zadarmo!👿 Další provize z ceny dolů!!!😞
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

To som nevedel, že to chcú spoplatniť. Bral som to z ích strany (aukra), ako jeden z ďaľších pokusov, ktorý oni nazývajú "ochrana zákazníka" - viď skryté mená kupujúcich.
Ak to spoplatnia, tak to bude samozrejme podľa môjho názoru krok späť. Niekedy mám dojem, že chcú ľudí z aukra skôr odlákať ako prilákať. Napríklad aj nový design, ktorý zmenili cca pred mesiacom považujem za zlú zmenu. A to sa jedná len o design ...

Brett:
je vidět, že jsi je nepochopil
1/ dali to jako novinku
2/ dali to jako možnost a vymýšlejí důvody a údajné výhody
3/ dají to povinně, prý zadarmo, ale ani nic neúročí atd.
4/ dají malý poplateček, protože budou argumentovat jejich náklady
5/ dají mastnější poplateček... atd.
osobně to budu bojkotovat dokud bude jiná možnost a pak uvidím zda se podřídit nebo odejít zase na ebay
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.