To jsem zvědavý, jak to vyřeší s mým problémem, že jsem přihazoval a vyhrál, ale dle aukra to vyhrál někdo jiný za třetinovou cenu? Doplácet prodejci mohou, ale co prodaný předmět? Ten by měl změnit majitele? To asi těžko?👿 Na to nemají koule, aby to změnili!
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

To mě mrzí, že ti, co měli vyhrát takto dopadli. Sám bych byl naštvaný také a hlavně pokud by šlo o produkt, který by byl vzácný a málokdy by se objevil na prodej. Navíc při dalším prodeji by byl zase o něco dražší. 😐
Nicméně na tu bankovku jsem hodil více, tak naštěstí jsem nikoho nepoškodil.

myslím si že prodejci nemají důvod se rozčilovat , že špatně prodali !! je mi jasné , že velkoprodejci , kteří se s tím živí , že pro ně to bude horší , ale jak aukro psalo s těmito prodejci jsou v kontaktu (možná).
všichni věděli , že aukro je v rekonstrukci , ale taky záleží jak se k tomu prodejci a aukro postaví a všem mělo být jasné , že aukro to má v paži :-(
jedinej ráj v tuto chvíli měli kupující a mohli jen doufat že jim jejich nákupy vyjdou

1) Tak jsem se včera poprvé po dovolené podíval na Aukro, dal tomu 30 minut na otestování a něco takového se jen tak nevidí a musím souhlasit s veškerou kritikou, která zde už byla popsána a sám bych přidal ještě. Chápu, že na to neměli moc času, ale některé věci jsou jasným důsledkem absolutní neznalosti a neschopnosti.
2) https://www.numisbids.com/n.php?p=lot&sid=2135&lot=232
Dovedu ještě pochopit, když někdo bankovku narovnává mezi knihami apd., ono k tomu stejně časem v napěchovaném albu dojde samovolně, ale toto je už vrchol hnusu a ukázka, jak totálně zničit bankovku.
3) Acme můžete se mi prosím ozvat na email. Děkuji.

Ozvu se, ale nemáte na profilu veřejný e-mail, tak dejte vědět, kam...

nejsem sběratel nouzovek , ale tohle mě zaujalo 😲 myslím ty hák..ý kříže
je to opravdu rare ?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.