Autor |
Příspěvek |
|
|
Registrovaný uživatel
|
TONY-KK napsal grofik napsal KK poznam mozno 20 rokov, jeho konicek su sutre
A ja pozvem Stana na kávu, pochválim mu matroš a možno sa mi ujde ďalšia vzorka. 
Neviem asi nebude mať, nezabudol na mňa ešte v Tišnove som poprosil o achát zo Slovenska vhodný na kabašon. _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Tiež Vyhne, čerstvo spracovaný. Obrázky: 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Pekný, naľavo mi to pripadá ako zuby predátora. _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
[img][/img] Druhá polovica. Obrázky: 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Niekedy sa pohrám s prvou časťou a uvidíme...  _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Jehličky od Libuně, 5cm. Obrázky:  
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Zacina jarna "zabava"... _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Ještě ne, ten je loňský. Já jsem jenom polní sběrač. Ale na Morcínově už někteří kontrolují vývraty po vichřici.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Pridám ešte čerstvé acháty z Vyhní. 8,5x6cm 6,5x5,5cm 6,3x5,2cm    « Poslední úpravu provedl(a) grofik v 28. 2. 2020, 8:35. »
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Pri momentálnom počasí to nie je žiadna zábava "kopkanie"... _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Když nemůžeme na lokality, tak něco staršího. Pěkný vzorek z Klášterecké Jeseně. Obrázky: 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Vita-Zdravím, kde prosím koupím ten polyuretanový kotouč. Děkuji
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Prosím nevíte někdo, kde sehnat leštící polyuretanový kotouč průměr 350?? « Poslední úpravu provedl(a) Kuny v 20. 4. 2020, 6:19. »
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Tak ten se povedl. Achát z Argentiny. Obrázky: 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Super.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Tak ten je.... 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
AMETYST777 napsal Zdravím, třeba tady. https://www.polpur.cz/mineralogie
Děkuji
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Fešák z Jelení Hory Obrázky: 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
No tak ten se opravdu povedl, gratuluji.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
slacha Fešák z Jelení Hory zdravim,je mozne sdelit lokalitu? nebo vymenu lokality? popripade vice emailem, spiderthunder@seznam.cz
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dobrý den. Nabízím k odkupu za 7000kč malou sbírku. p.listak@seznam.czBlahuňov-22x17cm a 9x7cm K. Jeseň-20x18cm a 14x8cm Čer. Halže-5x6,5cm Ciboušov-22x23cm Č. potok -16x7cm Pavlov-10(leštěné dvě strany)x5cm Obrázky:         « Poslední úpravu provedl(a) satanius v 28. 7. 2020, 19:46. »
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Jo, acháty z lokality Horní Halže, ty jsou nepřekonatelné. Co vy na to ? Obrázky: 
|