Moderátoři: Jaromir, pavlinka, smith, ikanek

Profilový obrázek
koolabs

Uživatel

Zaregistrován:
22. 11. 2019

#911 13. 3. 2025, 15:20

já bych vláde doporučil, aby místo prodeje balikovny nabídla k prodeji ředitelství české pošty a to na portálu ebay a to od 1eura.

a pozor jako prodejce by vláda uvedla, že zboží nepřijímá zpět.

Co se v mládí nenaučíš, to můžeš ve stáří najít.

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#912 14. 3. 2025, 21:46
já bych vláde doporučil, aby místo prodeje balikovny nabídla k prodeji ředitelství české pošty a to na portálu ebay a to od 1eura. a pozor jako prodejce by vláda uvedla, že zboží nepřijímá zpět.

Holandská dražba, ne?

Mimochodem, co si pomyslet o firmě, která se tváří strašně důležitě (jakási Barandov energie, nebo tak nějak), ale adresu do***ví takovým způsobem, že to nemá obdoby, a jako zlatý hřeb napíše " Brno - Višeň " ?

Profilový obrázek
numismat

Moderátor

Zaregistrován:
25. 7. 2006

#913 19. 3. 2025, 21:22

numismat@seznam.cz

Profilový obrázek
numismat

Moderátor

Zaregistrován:
25. 7. 2006

#914 19. 3. 2025, 22:49

Zavolejte si nekdy na helpline Ceske posty a vyzkousejte virtualni asistentku Elisku - je to pr..., tedy slusne receno zabava, AI v podani ČP, absolutne neschopna, jak jinak. Chtel jsem obecnou informaci, ale chtela po me stale cislo zasilky. Uplne se zacyklila, a nakonec mi rekla, ze mam zavolat znovu, az budu znat cislo zasilky, a polozila mi to. Je treba formulovat dotaz tak, aby prepnula na zivou asistentku. Ale pak to dopadne takto:

1. Dotaz: Muze se na doporucenou zasilku uvest telefon adresata? Odpoved: Nema to vyznam, protoze dorucovatele nemaji sluzebni mobily, jako balikari. (no nic, balikari taky nevolaji, ale odvezou balik na postu)
  2. Muze byt uveden telefon na zasilce poste restante? (Tam bych to povazoval za uzitecne, kdyby mi z posty poslali treba SMS, ze zasilka dorazila.) Odpoved: ne, musite se ptat primo na poste, jestli tam neco nemate. (Tak to mi pripada, ze jsem tak o 50 let zpatky... Ja vim, muzu si zasilku sledovat na netu sam, ale ani to mi nerekla.)

numismat@seznam.cz

Profilový obrázek
numismat

Moderátor

Zaregistrován:
25. 7. 2006

#915 19. 3. 2025, 22:58

Platba postovni poukazkou trva nekolik dni a stoji nehorazne penize. V dobe, kdy okamzite bankovni platby jsou zdarma. Kdyz uz nekdo tou slozenkou chce platit, tak za ty penize by mela byt platba taky okamzita - technicky to neni problem, ale posta to neumi. Pak to dopadne viz priloha. Asi by mela posta uvazit uplne zruseni poukazek nebo s tim neco delat.

numismat@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.