Holandská dražba, ne?
Mimochodem, co si pomyslet o firmě, která se tváří strašně důležitě (jakási Barandov energie, nebo tak nějak), ale adresu do***ví takovým způsobem, že to nemá obdoby, a jako zlatý hřeb napíše " Brno - Višeň " ?

numismat@seznam.cz

Zavolejte si nekdy na helpline Ceske posty a vyzkousejte virtualni asistentku Elisku - je to pr..., tedy slusne receno zabava, AI v podani ČP, absolutne neschopna, jak jinak. Chtel jsem obecnou informaci, ale chtela po me stale cislo zasilky. Uplne se zacyklila, a nakonec mi rekla, ze mam zavolat znovu, az budu znat cislo zasilky, a polozila mi to. Je treba formulovat dotaz tak, aby prepnula na zivou asistentku. Ale pak to dopadne takto:
- Dotaz: Muze se na doporucenou zasilku uvest telefon adresata? Odpoved: Nema to vyznam, protoze dorucovatele nemaji sluzebni mobily, jako balikari. (no nic, balikari taky nevolaji, ale odvezou balik na postu)
- Muze byt uveden telefon na zasilce poste restante? (Tam bych to povazoval za uzitecne, kdyby mi z posty poslali treba SMS, ze zasilka dorazila.) Odpoved: ne, musite se ptat primo na poste, jestli tam neco nemate. (Tak to mi pripada, ze jsem tak o 50 let zpatky... Ja vim, muzu si zasilku sledovat na netu sam, ale ani to mi nerekla.)
numismat@seznam.cz

Platba postovni poukazkou trva nekolik dni a stoji nehorazne penize. V dobe, kdy okamzite bankovni platby jsou zdarma. Kdyz uz nekdo tou slozenkou chce platit, tak za ty penize by mela byt platba taky okamzita - technicky to neni problem, ale posta to neumi. Pak to dopadne viz priloha. Asi by mela posta uvazit uplne zruseni poukazek nebo s tim neco delat.
numismat@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.