Autor |
Příspěvek |
|
|
Registrovaný uživatel
|
Donnovan napsal Moc dekuji taky mam toho hodne treba muzeme casem neco vyhandlovat😂👍
pokud se dozvím váš telefon můžeme si poklábosit a jak jsem pochopil asi momentálně nežijete na Moravě já mám sestru ve Wídni můj je je 775633694 + předvolba a protože jsem již uzrálej důchodce na čase mi zas tak nezálrží a o známkách jsem ochoten prokecat dosti dlouhou chvíli již jsem vám doporučoval Exponet tak tam se můžete podívat na pár mých sbírek jinak jsem zaměřený právě na emisi 1867 Mi. 35 - 41 a to se vším všudy tak se zatím mějte Jirka z Moravy
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
smith napsal A nakoniec chybotisk s prelepenou známkou dobrý večer škoda že tam není místo ještě pro ten chybotisk ale bez té přelepené známky to by pak už nic nechybělo třeba se najde nebo ne? Jirka z Moravy Obrázky: 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Zdravim pane Jirko z Moravy tak jakmile prestane ten terror ohledne ty corony , pustim se do hledani zlutasku- aspon budu mit novou motivaci 😀 a clovek Ma vzdy trochu stesti ne 👍 jinak moje zena je ze Zlina takze 2 za rok navstevuji aj krasnou Moravu cislo mam muzeme se domouvit na necem konkretnim zatim posilam pozdravi z zurichu 👍
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Donnovan napsal Zdravim pane Jirko z Moravy tak jakmile prestane ten terror ohledne ty corony , pustim se do hledani zlutasku- aspon budu mit novou motivaci 😀 a clovek Ma vzdy trochu stesti ne 👍 jinak moje zena je ze Zlina takze 2 za rok navstevuji aj krasnou Moravu cislo mam muzeme se domouvit na necem konkretnim zatim posilam pozdravi z zurichu 👍
dobré poledne kolego dlouhá léta jsem si dopisoval s panem Gossauerem z Zürichu Allemonstrase byl to velký sběratel Československa a velký přítel sběratelů z Čech, bohužel je to již delší dobu co odešel k pánubohu jinak díky za odpověď mějte se Jirka z Moravy
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Donnovan napsal Zdravim pane Jirko z Moravy tak jakmile prestane ten terror ohledne ty corony , pustim se do hledani zlutasku- aspon budu mit novou motivaci 😀 a clovek Ma vzdy trochu stesti ne 👍 jinak moje zena je ze Zlina takze 2 za rok navstevuji aj krasnou Moravu cislo mam muzeme se domouvit na necem konkretnim zatim posilam pozdravi z zurichu 👍
dobré poledne kolego dlouhá léta jsem si dopisoval s panem Gossauerem z Zürichu Allemonstrase byl to velký sběratel Československa a velký přítel sběratelů z Čech, bohužel je to již delší dobu co odešel k pánubohu jinak díky za odpověď mějte se Jirka z Moravy
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Zdravicko pane jirko z Moravy😆 taky znam spousta filatelistu ve svycarsku jsou to starsi panove velice ochotny a sympaticky mne je o par let mene ale to vubec nevadi popovidame si a hlavne Tauschen:/ mnenime si spolu material 😆tak s Pozdravem z Zurich 👍😀
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Pane jirko pokud mate zajem poslete adresu.. poslu Vam pohled z zurich vyfrankovany znamkama MS V lednim hokeji Lausanne- Zurich 2020 👍 ktery bylo bohuzel zruseno kvuli Corona- viru hned jsem sel na postu a koupil cele 2 archy Treba to bude jednou zajimave 👍😀
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dobry den dopisnice vyplacena 2+1+ 5 = 8 proc? Nebylo porto 5 ? Obrázky: 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Nedostatecne vyplaceno. Ta 5 heller je doplatni?
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Počas platnosti tejto emisie došlo k menovej reforme kde krajciarova mena bola nahradena halierovou.Prepočet 1 kr = 2hl.Dalej sa zmenila sadzba na 5 hl a 10 hl pre zahraničie.Takže 2kr=4hl plus 1hl=5hl plus 5 hl pre zahraničie,takže vyfrankovane je na sumu 10 hl.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
dobrý den kolego již jsem vám poslal vzkaz na mail Jinak pro ostatní jde o normální použití celistvosti do ciziny 2 kr KL= 4hal+1hal a +5 hal známka spolu 10 hal Jiirka z Moravy
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dekuji udelal jsem chybu koukal jsem na Tarif v ceskych zemi 5 heller a neprepocital jsem kreizary na heller a porad mne to nesedelo... hlupak 😀
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Panove jaky datum tam je? Ja tam vidim 19.12.18 Reichenberg ... tzn soubezna dopisnice 8 h Karel doplacena 10h koruna ... soubezna ..... 1 to za dopisnici 10 h dopisnice vyplacena 8+ 10 h Obrázky:  
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
19. 12 je druhy den platnosti cs ,znamek ,.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Neviem preco, ale videl som mnohokrat prefrankovane celistvosti do Svajciarska. Sam mam v zbierke niekolko. CDV7 I.TO tarif 10h vyfrankovane 20+10 CDV10 II.TO tarif 20h vyfrankovane 5+10 + 10 Obrázky: 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
A co sa konkretne tyka Reichenberg (Liberec) prefrankovane o 8h netusim preco Obrázky: 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Soubezna RU- CS balikova pruvodka 27.11.1918 vom Prag/ nach Zurich 1 K znak+ 10 h krone ... Obrázky: 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Bosnien pro kolo101 v Oramovani !? Obrázky:  
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Donnovan napsal Pane jirko pokud mate zajem poslete adresu.. poslu Vam pohled z zurich vyfrankovany znamkama MS V lednim hokeji Lausanne- Zurich 2020 👍 ktery bylo bohuzel zruseno kvuli Corona- viru hned jsem sel na postu a koupil cele 2 archy Treba to bude jednou zajimave 👍😀
Zdravim pane kolego, o ten pohled bych mel zajem. Hokeji sleduji od mala (mozna vam neco rikaji jmena Dorasil a Lichnowski  ) a mimo jine sbiram i razene Svycarsko 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Zdravim vas no zitra posilam panu Jirkovi z Moravy no pokud napisete adresu tak poslu aj Vam 1 dopis 👍
|
|
|
Moderátor
|
Donovan: odpoved viz obrazek. Obrázky: 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Zdravim vsechny zajimal by mne vas nazor ohledne vyplaceno-( porto) na teto Celistvosti ? Nejsem si jisty ale uvazuji takto ... Advokat obhajce ve vecech trestnich PRAHA 15.1 19 v 1to .. do Zurichu zadne prichozi razitko !! Vyplaceno 2 RU 30 +30 + 10 hradcany dopis je Express..je na celistvoti natisteno //in Briefkasten vorgefunden ( v postovni schrance nalezeno) + rec a Exspress ( nicht zur Nacht Zeit). Myslim tech RU 30+30 je za Exspress a tech 10 hradcany je za tu postovni schranku??? Nebo???druha strana cista ... Obrázky: 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Je tu nekdo ochotny kdo by mne to vysvetlil ?
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Od prispevku 52 to už s temou žlutasek nema nič spoločne,takže si tematicky vedla a preto odpoved nepride okamžite.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Okey rikal jsem si at moc zbytecne nezakladam nove tema proto zde . No to us je v poradku us vim ze delam na Forum chyby a moc pisu a ptam se.. takze se omlouvam/ spatne jsem si to zde na Forum vysvetlil jak to Ma asi fungovat
|