Autor |
Příspěvek |
|
|
Registrovaný uživatel
|
kacena napsal gorila napsal Hmm, žiješ v Itálii, pravděpodobně mluvíš italsky, ale značku nenajdeš?
https://en.wikipedia.org/wiki/Capodimonte_porcelain
No, ono Capodimonte jako výrobce samozřejmě existuje, ale konkrétně tenhle džbán vypadá podezřele, takový humpolácký mi přijde, a značka opravdu na netu není k nalezení - tedy tato konkrétní značka.
Veď to. Tá značka😉 samozrejme že som si všetko našiel ale tutto značku nie.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
[quote=gorila] Hmm, žiješ v Itálii, pravděpodobně mluvíš italsky, ale značku nenajdeš? https://en.wikipedia.org/wiki/Capodimonte_porcelain[/quoteuz som písal do Neapole. Tak uvidim. Jasne že som si našiel. Ale tato značka niekde ni je. Gracie. Inak by som neotravoval na odbornom fóre. [/quote=gorila]
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dobrý den, dokázal by mě někdo poradit se značkou porcelanu. Děkuji moc za připadnou pomoc. Obrázky:
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dobrý deň Prosím vás aká je to značka? Akú by mali hodnotu 4 šalky s podšalkami? Ďakujem Obrázky:
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Ešte som našiel doma tuto súpravu Aká je to značka? Približná cena za sadu? Ďakujem Obrázky:
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dobrý den, prosím o laskavé určení dvou značek na fotografiích. Moc děkuji. Obrázky:
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
J. Lenharts Erben, Porzelanfabrik vorm. Schneider & Co., Stará Role
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Prosím, kdo mi pomůže? Nemůžu najít tuto značku, Co je to za porcelánku? Děkuji. Obrázky:
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Už jednou jsem se ptala, ale dotaz zůstal bez odpovědi. Zkouším znovu. Co je to za značku a jaká by byla cena. Servis je po babičce ke svatbě v roce 1920 Obrázky:
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Nepýtaš sa, oznamuješ. -s-
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Asi špatně čtete, ptám se a to opakovaně co je to za značku a jaká by byla cena
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
On to stani asi myslel tak, že jste ani jednou nepoužila otazník. A prostě Vaše příspěvky vyznívají dost direktivně. Máte hezkou památku po babičce, pokud je z roku 1920, tak si ji nechte a užívejte. Pokud Vám tu nikdo neodpověděl, tak nejspíš proto, že prostě nikdo odpověď nezná. Zároveň je to i vodítko k ceně. Většinou platí: neznámá značka = málo sběratelů ochotných za ni zaplatit = nízká cena. Toť můj laický pohled.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
nataradza napsal On to stani asi myslel tak, že jste ani jednou nepoužila otazník. A prostě Vaše příspěvky vyznívají dost direktivně. Máte hezkou památku po babičce, pokud je z roku 1920, tak si ji nechte a užívejte. Pokud Vám tu nikdo neodpověděl, tak nejspíš proto, že prostě nikdo odpověď nezná. Zároveň je to i vodítko k ceně. Většinou platí: neznámá značka = málo sběratelů ochotných za ni zaplatit = nízká cena. Toť můj laický pohled.
Asi tak. -s-
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dobrý den, doma mám neúplný jídelní servis a neúplný čajový servis z velmi světlého růžového porcelánu, který se marně snažím doplnit. Také se mi nedaří zjistit značku, poradíte mi někdo? Obrázky:
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Značení Obrázky:
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
NadaP napsal Značení Obrázky:
NadaP Pokud chcete dobrou odpověď je nutné dodat i dobré foto značky. Takto letecky - snad Phoenix China, Czecho-Slovakia. To je pokud vím obchodní název pro vývozní zboží výrobce Fritsch & Weidermann , Altrohlau (Stará Role), asi z let 1921 - 1930
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Moc děkuji, je to tak, značku jsem podle Vás dohledala. A omlouvám se za nedobrou fotku. kacena napsal NadaP napsal Značení Obrázky:
NadaP Pokud chcete dobrou odpověď je nutné dodat i dobré foto značky. Takto letecky - snad Phoenix China, Czecho-Slovakia. To je pokud vím obchodní název pro vývozní zboží výrobce Fritsch & Weidermann , Altrohlau (Stará Role), asi z let 1921 - 1930
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Iwka s napsal
Pokud chcete zjistit víc, musíte DOBŘE nafotit ZNAČKU. Pak ji možná někdo pozná nebo bude mít chuť pohledat. Podle vašeho fota lze říci jen to, že je určitě z bývalé SSSR, protože krásnou Nastěnku v kokošíku s poklady od dědečka Mrazíka by těžko modeloval někdo jiný
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
pro Iwka - oprava: NE! .. v kokošíku, ale v kokoŠníku. Vypadlo mi š
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
pro Iwka - oprava: NE! .. v kokošíku, ale v kokoŠníku. Vypadlo mi š
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
pro Iwka, zdá se, že vynechává rozum! Nevypadlo Š, anóbrž N
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Správně se vkládá obrázek celého předmětu / souboru a pak fotka značky.
Poslední je CT Tielsch Altwasser Germany asi 1931 - 1939. První je Sarreguemines asi 1875 - 1900. vř = výtvarná řemesla, umělecké družstvo, které dekorovalo výrobek Karlovarského porcelánu, asi 50. až 60. léta
|