Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Profilový obrázek
stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

#21 16. 10. 2019, 16:34
https://www.art-centrum.com/primy-prodej/uzite-umeni/7 položka 470

Podobné, ale rozdielne.
-s-

Profilový obrázek
lachtan

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2017

#22 16. 10. 2019, 21:17
Jsme lidé a stává se.Já se pro jistotu omluvil neb nechci dělat zlou krev. V tom jste měl pravdu a mohlo to skončit. Nechápu, proč se z toho dělá boj. Je to zbytečné. Copa jsme party suchopárných dědků? Nebo hledáme chyby u druhých. Vše se nechá napsat no ale když Vám to vadí, raději Vás budu obloukem obcházet.

Altmanne já se omlouvám vy nemusíte. Ani nevím co mne to napadlo do vás ďubnout. Já mám naopak rád, když se tak jakoby plevelí, protože je to takové lidské, no ale dřív jsem za to dostával od zdejších nářez. Já to udělal tak nějak z legrace a ani jsem to tak nemyslel vážně. No vystřelil jsem a už jsem nemohl v diskuzi dál pokračovat, protože až teď jsem se sem dostal, abych to nějak napravil. To bylo fakt jen přátelské požďuchnutí, akorát to blbě vyznělo. Asi jsem vybral blbou formu. Jo a obloukem mne neobcházejte pokud možno. No a zpět k tomu předmětu, jak jsem říkal tak nějak jsem podvědomě cítil, že to není novoděl a zase mne šestý smysl nezklamal si myslím. Altmanne berete to ode mne ? Tu omluvu ?

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#23 16. 10. 2019, 23:10
Altmanne já se omlouvám vy nemusíte. Ani nevím co mne to napadlo do vás ďubnout. Já mám naopak rád, když se tak jakoby plevelí, protože je to takové lidské, no ale dřív jsem za to dostával od zdejších nářez. Já to udělal tak nějak z legrace a ani jsem to tak nemyslel vážně. No vystřelil jsem a už jsem nemohl v diskuzi dál pokračovat, protože až teď jsem se sem dostal, abych to nějak napravil. To bylo fakt jen přátelské požďuchnutí, akorát to blbě vyznělo. Asi jsem vybral blbou formu. Jo a obloukem mne neobcházejte pokud možno. No a zpět k tomu předmětu, jak jsem říkal tak nějak jsem podvědomě cítil, že to není novoděl a zase mne šestý smysl nezklamal si myslím. Altmanne berete to ode mne ? Tu omluvu ?

Omluvil jsem se a tím to mělo skončit. Pozdní závěry jsou fakt na guano

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
lachtan

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2017

#24 17. 10. 2019, 08:30
Omluvil jsem se a tím to mělo skončit. Pozdní závěry jsou fakt na guano

OK.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.