Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Co se jinám nevešlo » Elvis Presley

Vykupminci.cz
Numisargo

Elvis Presley

Moderátoři: smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: < 1 2

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
A ja ze sa tu zvadza boj o tento paskvil vo vysokych cenach.
Moderátor
Filozof napsal
Tovy
Zajímavé je, že při průzkumech - např. v Elvis Presley Fan Clubu - když mají lidé vybrat nejlepší Elvisovo období, vybírají většinou právě konec kariéry (přesněji 1969-1975). Není divu.

Ano, neni divu, bez ohledu na kvalitu hudby bylo to co tehdy produkoval, mnohem stravitelnejsi pro daleko vetsi okruh lidi, casto i tech, kteri nemeli zadny hudebni rozhled a neposlouchali klasicky RnR.. ;)
Mimochodem, i pro mainstreamova media byl Elvis vzdycky daleko prijatelnejsi nez jini.. nikdy nebyl za mrizemi, s usmevem nastoupil do armady, ten by povolavaci listek nepalil.. :)

A jeste k Beatles, nerikam ze se mi jejich hudba nelibi, nektere pisnicky se mi libi naopak hodne, ale skoro bez vyjimky jsou to ty co vznikly po jejich rozhodnuti zanechat koncertu. Asi to nebude nahoda..
Moderátor
Jo a k tem rychlokvaskam, kez by vydrzely jen par mesicu.. treba Lunetici vydrzeli nekolik let bez ohledu na to, ze 3 z nich vubec neumeli zpivat :mrgreen:
Registrovaný uživatel
tenzor
:-)) Úsměv při narukování bylo divadlo pro novináře. Armáda ho pěkně štvala - ještě večer před tím se plukovníkovi vztekal, ale jako vždy se (nerad) podřídil.

Beatles se samozřejmě vyvíjeli a celkem je shoda na tom, že od Rubber Soul mají jejich skladby ještě o stupeň vyšší kvalitu. Především jsou propracovanější. Nicméně i to předtím byla kvalitní tvorba.
Registrovaný uživatel
Rychlokvašky jsem záměrně nadsadil. S pomocí moderních médií a "ne zrovna poučeného obecenstva" vydrží nyní často roky.
Moderátor
Jó. Lunetici ... Jejich existenci jsem zaznamenal až už nebyli. (Poprvé, ne pozdější návrat.) A tak nějak jsem nedospěl k názoru, že jsem o něco přišel. ;)
Registrovaný uživatel
tak to si snad pobýval na Plutu:) ač rádio neposlouchám , tak ty jejich příšernsti hrály všude (hlavně Máma..). Brrr, ještě teď mě natahuje. A propos, sledujete Hudební masakry na Streamu? já jen občas, ale stojí to za to, doporučuji, to vezmete na milost i Lunetiky...
Moderátor
Jsem byl na vojně a předtím a potom v práci! A v rádiu tehdy hráli hojně "Aranka umí hula hop ...", čili Karlín. ;)

Nové téma Další příspěvek

Stránka: < 1 2

Sběratel.com » Co se jinám nevešlo » Elvis Presley

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1