Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Antické mince » Antické mince - doporučení aukcí

Vykupminci.cz
Numisargo

Antické mince - doporučení aukcí

Moderátoři: Misak33, smith, tenzor.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < 1 2 3 4 5

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Ahoj, řeším problém s aukcí Numismatik Naumann. Dříve prodávali přes Pecunem, teď poprvé přes aukční portál biddr.ch. Vydražil jsem Justiniánův solidus za 220Eur. Aukce nejdříve ukázala, že jsem vyhrál, ale následně se status zmenil na "your bid was not successful". Nicméne aukce ukazuje, že byla relizována za těch mých 220 Eur a ukazuje, že i moje nabídka byla 220 Eur. Nevím co se stalo, ale Naumann nekomunikuje. Máte někdo s něčím podbným zkušenost?
Registrovaný uživatel
Kdysi byli jako Gitbud & Naumann, ted se roztrhli a Pecunem spravuje jen Gitbud (kvuli tomu predpokladam, ze se asi nejak nepohodli :) Jeste jako G&N komunikovali vcelku dobre. Neni mozne, ze by tvuj prihoz byl az druhy? Jestli jsi prihazoval online, tak mozna to zaznamenalo tvuj prihoz, ale pak je nejaka prodleva, kdy "zareaguji" prihozy limitem, ktere se mozna v tom systemu chovaji jako dalsi prihazujici, ale maji prednost, protoze byly zaznamenany drive.
Registrovaný uživatel
No o tom jsme taky přemýšlel, ale jasně jsem víděl, že můj příhoz se ukázal ajako nejvyšší, a pak myslím, to ještě nejakou dobu svítilo jako vyhraná aukce. Kdyby tam byl už registrován jiný příhoz za 220, tak jsem byl ochoten jít i na 240. Uvidím. Minimálně by mi k tomu měli dát nějaké stanovisko.
Registrovaný uživatel
Chystám se pořídit nějaký solidus na aukčním portálu biddr.ch, kam se přesunul Numismatik Neumann. Máte někdo s tímto portálem zkušenosti? Zajímalo by mě jaký je rozdíl mezi fukcí pre-bid a proxy-bid, které jsou nabízeny vedle standardního Live-bidding. Děkuji.
Registrovaný uživatel
Proxy jsem nikdy nechapal a nikdy mi ji ani nenabizi. Pre-bid je klasicky poslani limitu pred aukci. Da se pak i normalne a celkem spolehlive prihazovat v aukci.
Registrovaný uživatel
Myslím, že proxy-bid je druh příhozu jako na ebayi nebo aukru. U některých aukcí nelze přihazovat libovolně v průběhu aukce, ale je třeba počkat až přijde položka na řadu. Rozdíl mezi Pre-bid a Proxy-bid asi bude, že proxy se myslí v průběhu aukce ale úplně jistý si taky nejsem.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < 1 2 3 4 5

Sběratel.com » Antické mince » Antické mince - doporučení aukcí

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1