aukce Brno
Stránka: 1
Autor | Příspěvek |
---|---|
#1 24. 3. 2014, 7:55
|
|
Registrovaný uživatel |
Chválím ČNS Brno. Dnes ráno mi na email přišly výsledky aukce + vyúčtování podaných limitů. Rychlé a přehledné děkuji pořadatelům aukce a s pozdravem oldas
|
#2 7. 1. 2015, 9:58
|
|
Registrovaný uživatel |
nevíte zda je zítra přednáška čns brno? nějak to nemají na stránkách. díky
|
#3 4. 9. 2022, 16:50
|
|
Registrovaný uživatel |
Aukční katalog 8.10.2022 umístěn na stránkách www.numismatika.cz
|
#4 5. 9. 2022, 8:51
|
|
Registrovaný uživatel |
já to teda nemůžu najít.. bude i na stránkách brna?
_______________ |
#5 5. 9. 2022, 10:01
|
|
Registrovaný uživatel |
Normálně to tam je. Zde je správný odkaz:
http://www.numismatika.cz/web/CNS-Brno/B183_Katalog/obsah.htm _______________ Sbírám denáry, groše a další mince až po Leopolda I. Rád koupím jednotlivé mince i celou sbírku. mince01@seznam.cz |
#6 5. 9. 2022, 10:20
|
|
Registrovaný uživatel |
jo, díky. a v klasické podobě k tisku?
![]() _______________ |
#7 5. 9. 2022, 10:40
|
|
Registrovaný uživatel |
na stránkách ČNS Brno zatím nic není. Já už to nespravuji, tak nevím proč to tam zatím není. Nejspíš to ale časem přibyde.
_______________ Sbírám denáry, groše a další mince až po Leopolda I. Rád koupím jednotlivé mince i celou sbírku. mince01@seznam.cz |
#8 24. 9. 2022, 9:05
|
|
Registrovaný uživatel |
a pořád nic... máte někdo to pdf?
|
#9 24. 9. 2022, 9:13
|
|
Registrovaný uživatel |
http://numismatika.cz/web/CNS-Brno/B183_Katalog/obsah.htm myslis toto?
_______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn. |
#10 24. 9. 2022, 9:19
|
|
Registrovaný uživatel |
Obchodniku, asi jsem uplnej idiot ale kdyz si stahnu jejich limitni listek nemam opravneni do nej psat. Jak tohle resis?
_______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn. |
#11 24. 9. 2022, 9:51
|
|
Registrovaný uživatel |
jo, ale chci si vytisknout věci co mě zajímají, ne online, tj. potřebuji pdf katalog co tam byl vždy pověšen.... neřeším, chodím osobně nebo se domluvím předem |
Stránka: 1
Seznam uživatelů · Seznam správců · Statistiky · RSS kanál
Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky | UseBB 1