Moderátoři: smith

tu knihu sem taky sledoval (kupovat sem ji nastesti nezkousel), to je soda...
jinak u me hlasim 2x treti (!!!) prodlouzeni na aukce, kde jsem prihazoval - aukce opet zmizely
jestli si to aukro ty hackery neplati, aby mohlo tezit z provizi
aukro ze hackerum nedame? dyt to prohravaj na plny care, tak co machrujou? keci bolsevicky to sou akorat.
PLANY HACKERU ZHATI NASI PRIHAZOVACI HOUZEVNATI 👿 👿 👿
du blejt

oliver: Už asi hodinu se mi v hlavě honí obdobný verš:-))
Souvislost s provizí mě napadla taky...Před pár týdny, při tom,tuším prvním útoku, jsem vyhrál jen díky serióznosti prodejců kteří mnou vyhrané aukce stopli. Viz výše.
Aukce Vám nezmizely..aukcičky se posunuly k dalšímu zhodnocení...

chapu, to musi mrzet, ze ji budes mit bez adrenalinu a tak levne... do toho bych ani nesel😃

Tak mi napada jeste jeden duvod, proc Aukro prodluzuje aukce timto nesmyslnym zpusobem az po jejich skonceni (technicky neni problem pridat 24 hodin do bezicich aukci - a taky to umeji): ze by chteli znechutit kupujicim i prodejcum aukce s prihazovanim, potlacit jejich pocet a zvysit podil nabidek "Kup Ted" (ktere maji navic lepe provazane s platebnim systemem PayU) ? Právě aukce zpusobuji zahlceni systemu v nedeli vecer, a ted uz kazdy vecer, protoze na jejich konec ceka spousta kupujicich. Prodej formou "Kup ted" ma pro aukro i tu vyhodu, ze se nakupuje rovnomerneji - kdykoliv behem trvani nabidky.
numismat@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.