Kenedz napsalTak si to tady ještě jednou radši zkontrolujte.
http://www.numismatika.cz/web/Nummus-Olomouc/N052_Vysledky/n052v01.htm
Dvakrát měř, jednou řež.
díky, sedí to s nume...
Moderátoři: smith.
Stránka: « < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Autor | Příspěvek |
---|---|
#76 26. 3. 2017, 20:24
|
|
Registrovaný uživatel |
díky, sedí to s nume... |
#77 26. 3. 2017, 20:54
|
|
Moderátor |
No smysl to moc nedava, ale stat se mohlo cokoli.. od zaslani spatnemu adresatovi pres zmizeni minci az po casove duvody.
« Poslední úpravu provedl(a) tenzor v 26. 3. 2017, 20:56. » |
#78 26. 3. 2017, 21:50
|
|
Registrovaný uživatel |
poslal jsem již 3 resp. 4 maily, telefon bohužel nemám... jako fakt nevím o co go. ano, už v minulosti s nimi byli potíže, ale takové "drobné" a vše se vždy vyřešilo. nicméně teď fakt netuším. |
#79 26. 3. 2017, 23:59
|
|
Registrovaný uživatel |
Sdružení Nummus, Milan Kamenický
email: nummus.ol@centrum.cz tel: 606750025 Zkusil bych zavolat až odpoledne, pán pokud vím hraje ve filharmonii, a tak by Vám to nemusel zvednout. Stejně tak možná existuje vysvětlení, proč Vám možná neodpověděl. Mám pocit, že mi někdo říkal, že hned po hlavní aukci odjížděli hrát do zahraničí a proto byla korespondenční aukce o měsíc posunuta. Je to ale informace ,,jedna paní povídala,, tak to berte s rezervou. Já mám s panem Kamenickým, co se týká komunikace, jen ty nejlepší zkušenosti a tak si neumím vysvětlit, o co tady jde. |
#80 7. 4. 2017, 12:12
|
|
Registrovaný uživatel |
S politováním musím napsat, že z nummus olomouc mi přišlo už 5x falzum mincí, nikdo to před aukcí neprohlíží asi nijak nezkoumá, některá falza jsou vidět pouhým okem ani se nemusí vážit a měřit :-(
Do aukce naberou falza a prodávají je jako originály. Jsem přes celou ČR, takže kupuji online, fotky nikde žádné, věřím popisům (stav 1/1 originál) a dorazí -2/2- falzum |
#81 7. 4. 2017, 12:52
|
|
Registrovaný uživatel |
Nepořídil sis nějaké foto dotyčných falz?
|
#82 7. 4. 2017, 17:21
|
|
Registrovaný uživatel |
jé, díky, přehlídl jsem. až dnes... no naštěstí se to už vyřešilo, i když to bylo moc ftipné řešení - min. týden mi volá pošťák, že má pro mě velkou dobírku, zda si to vyzvednu. takže - 1. doručování na dobírku v rozporu s mým přáním, 2. dodáno na špatnou adresu (cca 3 roky se tam nevyskytuji, takže jsem musel jet a vyzvednout na poště uložené), 3. termín dodání snad ani nebudu komentovat.... "bohužel" jsem docela spokojen s kvalitou těch kousků, takže si tohle drama budu muset asi zopakovat. sláva českým aukčním domům... |
#83 26. 3. 2018, 19:28
|
|
Registrovaný uživatel |
Zdravím nemáte někdo odkaz na poslední aukci? Myslím výsledky, díky
|
#84 26. 3. 2018, 19:30
|
|
Registrovaný uživatel |
Všetko je na webe...
http://numismatika.cz/web/Nummus-Olomouc/N053_Vysledky/n053v01.htm _______________ Processed coin catalogs 4.068 Auctions / 33.800 Lots Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :) Sent from my ZX Spectrum |
#85 26. 3. 2018, 20:09
|
|
Registrovaný uživatel |
Díky moc za odkaz
|
#86 28. 3. 2018, 8:08
|
|
Registrovaný uživatel |
Přihodím čerstvou zkušenost z Olomouce. Přijel jsem víceméně kvůli položce 339, byl jediný kdo zvedl cedulku a získal ji tak za vyvolávačku. Dražitel pokračoval dalšími položkami a zničehonic někde u 343 se zastavil a povídá: "Jo a vzpomněl jsem si k té 339, že tam byl limit" A začal ji znovu dražit proti mně. Byl jsem tak zkoprnělej, že jsem mu ji nechal docela hodně pod částkou, na kterou jsem původně byl ochotnej jít.. |
#87 28. 3. 2018, 9:52
|
|
Registrovaný uživatel |
Tohle bych tak nenechal, jak je jednou příklep...
Mě se to jednou stalo u Chládka, že opomenul můj limit a prodal to za volačku v sále |
#88 28. 3. 2018, 14:15
|
|
Registrovaný uživatel |
Pro aukčního začátečníka docela otřes..
|
#89 28. 3. 2018, 14:23
|
|
Registrovaný uživatel |
To se vám ještě v životě stane mnohokrát. Ale nemá cenu řešit důvod, musíte se dívat pouze na svá cenová předsevzetí. Prostě položku chci dražit do ceny X, o solidnosti této ceny jsem přesvědčen a do této ceny budu držet dražební číslo, ať se děje cokoli. _______________ Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz |
#90 28. 3. 2018, 14:47
|
|
Registrovaný uživatel |
Kazde opakovani drazby ktera jiz byla priklepnuta je porusenim drazebniho radu. Bohuzel pokud byl licitatorem p. Holub, tak u nej se s tim musi pocitat. Vysvetleni duvodu opakovani drazby byvaji ruzne - prehlednuti drazitele v sale, opomenuti limitenta a pod. Pokud mam jiz polozku priklepnutou je nutne pri snaze o opakovani ihned razne vystoupit. Sam jsem takto razne vystoupil pred lety na aukci CNS poradane v KD Eden kdy jsem mel jiz priklepnuty floren JL a protipravnimu opakovani drazby jsem zabranil.
|
#91 28. 3. 2018, 23:21
|
|
Registrovaný uživatel |
Díky všem za vysvětlení a názory. Jak jsem psal, i moje nezkušenost společně s vysokou rychlostí dražby hrály svoji roli. Taky jsem si třeba myslel, že když někdo dá limit, je při dražbě jeho výše přítomným v sále známá. Utvrzovala mě v tom ještě před začátkem dražby i stránka Nume.cz, kde u zmíněné položky bylo uvedeno Bez příhozu. Samozřejmě jsem pak vůbec nechápal, proč proti mě při opakované dražbě najednou draží licitátor. Prostě zkušenost, i když obskurní.
« Poslední úpravu provedl(a) elsky v 28. 3. 2018, 23:22. » |
#92 29. 3. 2018, 7:06
|
|
Registrovaný uživatel |
Buď spokojný, že si tú mincu nakoniec nevyhral. Pripomínala by ti túto nepeknú skúsenosť...aspoň u mňa to tak funguje.
|
#93 29. 3. 2018, 8:23
|
|
Registrovaný uživatel |
Jo, díky. Nešlo zase o nic zásadního, ten floren by byl asi horší :-)
Jinak to trochu připomíná některé realitky, pořádají právně nezávazné internetové dražby nemovitostí jen tak pro zjištění, kolik jsou lidi ochotní zaplatit.. |
#94 29. 3. 2018, 11:55
|
|
Registrovaný uživatel |
Zdravím,přišlo někomu na email vyrozumění,že vydražil nějakou minci?Nebo to Nummus nedělá?Mám jednu položku,kde je shodný můj limit s docílenou cenou.A nevím,jestli jsem minci vydražil já nebo někdo v sále.
|
#95 29. 3. 2018, 19:01
|
|
Registrovaný uživatel |
Zatím nic. Mám na tři věci vyšší limit než byla docílená cena.
|
#96 4. 4. 2018, 16:32
|
|
Registrovaný uživatel |
Zatím z Olomouce nic a jedna položka změnila cenu.....Psal jsem jim, tak uvidíme.
|
#97 4. 4. 2018, 20:08
|
|
Registrovaný uživatel |
V úterý bude rozesíláno na dobírku, tak jsem zvědav.
Divný přístup. Budu si muset vše kopírovat. |
#98 4. 4. 2018, 21:50
|
|
Registrovaný uživatel |
jojo, dost divné ...
|
#99 11. 4. 2018, 21:34
|
|
Registrovaný uživatel |
Zdravím přišlo už někomu něco z aukce v Olomouci?
|
#100 11. 4. 2018, 21:51
|
|
Registrovaný uživatel |
jj
|
Stránka: « < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Seznam uživatelů · Seznam správců · Statistiky · RSS kanál
Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky | UseBB 1