Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Ty druhé jsou z obyčejného kovu a ty první nemají jednu ručičku původní. Podle mě nejsou z toho roku jak uvádíte, ale až po přelomu století, protože mám pocit že ukládání do rubínových kamenů se začalo používat až během přelomu století..mohl bych to zjistit přesně ale ted nejsem doma u potřebné literatury. Mohl by se k tomu fundovaně vyjádřit pan Adalbert..už dlouho se tu neukázal. Nevíte někdo, co s ním je?

Jakou mají cenu, to nevím. Opravdu. Sbírám nástěnné hodiny a o cibule jsem se nikdy moc nezajímal ale vždycky jsem nějaké chtěl. Zkuste se rozmyslet co za ně chcete, já opravdu nevím co nabídnout a kdyžtak bych je vzal,i pokud jsou nefunkční, oboje dvoje. U mě máte jistotu, že udělají radost a zároven je nebudu nabízet nikde k prodeji, to až možná jednou po mé smrti někdo udělá za mě 😃 . Nedávno jsem bral z jedné pozůstalosti hodiny a cibule tam měl taky ale ty se mi nelíbily. Prodal je pak, 5 kusů za pár kaček překupníkovi..kdyby tenkrát řekl,že chce tak málo,tak bych je vzal. Tak kdyžtak popřemýšlejte a uvidíme, třeba se dohodnem pokud to nestojí majlant - fakt nevím. Mejl na mě je kdyžtak Fenix188@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.