Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

No, moc jste mi tedy nepomohli.....😃 No, pokud by přeci někdo jen měl něco, moc by mi to pomohlo! Díky.....

..asi jich moc nemáme :-)) No, kdyby tě zajímaly i atypy, také jsem sem někde v sekci s Vaškem lV. nějaký kdysi dávala... Je to dost problematické u mincí určit, která je falzum, která atyp a co je napodobenina. Takže zkoušky ryzosti budou jistě velmi zajímavé.

na to si zvykni, kvůli nedostatku materiálu od sběratelů jsem kdysi ukončil svou práci na nové typologii BP VJ ... a dostat se k mincím v muzejních sbírkách je o nervy a jednání s nimi na několik životů 🙄

No jo....ale jednoduché to se mnou nebudete mít.....budu otrvovat tak dlouho, až mi budete posílat takové to nálezy........byly nalezeny identické tři kusy......
Vaše názory? Lepší foto nemám k dispozici....
Jen doplním, že průměr je 22 mm a tloušťka je 1.4 mm
Obrázky:

:twisted: 😈 😈 No jo....jsem odhalen....chtěl jsem jen povzbudit případné vlastníky....asi ale né tím nejlepším způsobem.....že?😞

začerněný mosazný Soušek prodávaný cca za 25-30Kč...
Také mám tři téměř identické kusy...😈
Obrázky:
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

A když chceš ty groše... 😁
Obrázky:
Koukám obrázek je sice malý, ale zdejší stránka to zase vylepšuje... 😲
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

:mrgreen: Tak, já děkuju Dráčkovi za kulturní vložku.....vím, že jsem to způsobil já a tak se omlouvám a byl bych rád, kdyby jsme dále pokračovali už jen vážně......😉

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.