Chtěl jste znát názor na daného výtvarníka a odhad možného budoucího zhodnocení jeho prací.
Dostal jste ho... a troufám si říct, že zcela objektivní, racionální a fundovaný.
Á propos, nemyslím, že by kolegyně Kolemjdoucí a kolegové Jazzdr, Artman, aj. byli zamindrákovaní, zapšklí jedinci, kteří by majitelům/obdivovatelům dílek páně Dubiela von Lerach něco záviděli... Ostatně, jen na Aukru je těch dílek na tuny...

Ano, za názor a za zhodnocení jeho prací samozřejmě děkuji.
Je pravda, že na aukru se to hemží obrazy této osoby.
Mě jde spíše i o tu jeho různorodost-nakladatelství, psaní a fundovanost v oboru starožitnictví.
A položím Vám poslední dotaz:Všiml si někdo z Vás, že má titul akad.maliř od roku 2004 a přitom na uměleckých vysokých školách po roce 1990 již přidělování titul není?

Ano, to jsem si taky všimla😉
A taky, že v životopise uvádí svá soukromá školení, ale u koho studoval na Akademii, to jsem nenašla...

https://www.avu.cz/document/absolventi-avu-1990-2014-3509
mezi absolventy neni, mozna s temi maliri jen pokecal, takhle se zivotopisy pisi i v jinych oborech (ale ten titul by asi uvadet nemel)
numismat@seznam.cz

no to "asi" ne.... je to titul akademickej, na který se studovalo 6 let😉
a jak bylo psáno, v roce 2004 se už neuděloval. Dnes je to BcA a MgA.
Jako ve všem i v tomto je divný úpadek. Za mého mládí byli bakaláři pouze ve středověké literatuře a magistr stál za pultem v lékárně...
K panu malíři: vše potvrzuje časný příspěvek lachtana: "Jardo já ti nevím, ale někde jsem četl, že to s ním je podobně, jako s KEČÍŘEM... Jinak znám Milana Dubiela a je to starožitník, jako dobrej kluk to je, ale je hodně dobrej v kšeftu... "
On v tom kšeftu i ten titul zní docela fajn😎 🙄
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.