Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Ahoj, né, že bych ho chtěl prodávat, ale zajímala by mě cca cena. Viděl jsem teďka na aukru Flexaret 1 a z té ceny jsem si sednul na pr*** 🙂 Je na 100% vyroben před nebo během války, děda ho dostal od vojáka výměnou za nocleh a stravu. Ještě v 80 letech fotil na dovolené, nemám důvod si myslet, že by to nezvládl i teď, ale rozhodně by to chtělo někoho zkušeného, já bych s tím nevyfotil nic 🙂 Díky
Obrázky:

řeknu Vám to narovinu, že vám někdo nabídnul 3000,-kč tomu NEVĚŘÍM. Jestli že ano, byl to člověk nesvéprávný nebo nevím, ale asi nás tu trochu houpete. Proč by někdo dával o 1500,-kč víc než je cana za kterou se dá běžně koupit??
http://aukro.cz/listing/listing.php?order=m&string=rolleicord&search_scope=closed&bmatch=seng-v6-p-elektro_czech-0819
Sbírám zejména pohledy obce Výčapy u Třebíče, zajímám se hlavně o hospodu ve Výčapech i o fotografie a jiný materiál.
Za svůj život jsem sbíral kde co, někdy déle větší sbírka jindy okrajově. Zajímají mě i starožitnosti. Vláďa - LadysB@seznam.cz

Jasně, ten expozimetr jsme viděl, ale přesně jak píšeš ten obal, podle obalu jsem tak trochu soudil ostatní podle mně prodat na Aukru, možná se najde šílenec cena max okolo 1000,-kč a to jestli vůbec, když nevím, jestli funguje, jaké jsou skla atd....a dát takové peníze za dekoraci? Proč když hezké to také není, myslím k vůli vzhledu tohodle kousku, jinak nějaký hezký kus proč ne.
Sbírám zejména pohledy obce Výčapy u Třebíče, zajímám se hlavně o hospodu ve Výčapech i o fotografie a jiný materiál.
Za svůj život jsem sbíral kde co, někdy déle větší sbírka jindy okrajově. Zajímají mě i starožitnosti. Vláďa - LadysB@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.