Autor |
Příspěvek |
|
|
Registrovaný uživatel
|
Fidzi napsal martinvon napsal Ahoj všem, kamarádka mi poslala fotky bankovky na posouzení, ale já se v nich neorientuji. Jen jsem si všiml, že má hvězdičku za číslem. Můžete mi pomoct ocenit. Děkuji Martin
Martin, jedná sa o americkú bankovku náhradnej série (US star note). Je to bankovka novej série 2017A, vydaná Dallas Federal Reserve District. Cena v súčasnosti bude len okolo nominálu, teda 5 USD Pravdepodobne sa ti oplatí odložiť si ju, pretože jej cena by mala v budúcnosti rásť nad nominál. V USA sa na náhradné série špecializuje množstvo zberateľov. 
Děkuji a přeji pěkný den, Martin
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Pokud by mela jit do oběhu, to bych si ji radsi vzal, pokud by byla na prodej.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Fidzi, děkuji moc za pomoc. Není to moje bankovka a proto je dík dvojitý 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Koiko Tomio napsal Pokud by mela jit do oběhu, to bych si ji radsi vzal, pokud by byla na prodej.
To kamarádka nemá bohužel v úmyslu, lituji
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli má tato 100kč nějakou hodnotu? Předem děkuji Obrázky:  
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Zaujímavá chybotlač. Cena záľuby t.j. nedá sa presne stanoviť. Niekto dá menej a niekto viac. Pokiaľ je na predaj, tak mi dajte vedieť na fidzi_@posk.sk (áno, je to s podčiarovníkom). Ďakujem. _______________ Processed coin catalogs 2.768 Auctions / 22.566 LotsVšetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :) Sent from my ZX Spectrum
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Fidzi napsal Zaujímavá chybotlač. Cena záľuby t.j. nedá sa presne stanoviť. Niekto dá menej a niekto viac. Pokiaľ je na predaj, tak mi dajte vedieť na fidzi_@posk.sk (áno, je to s podčiarovníkom). Ďakujem.
Chtěl jsem vám napsat, ale zpráva nedoručitelná "Vaše zpráva pro <fidzi_@posk.sk> ze dne 23.09.2022 nemohla být doručena. Zpráva je přiložena. Důvod / Reason: --------------- 5.0.0 smtp; 550 5.4.1 Recipient address rejected: Access denied. AS(201806281) [DB8EUR06FT045.eop-eur06.prod.protection.outlook.com]" You message for <fidzi_@posk.sk> from 2022/09/23 could not be delivered. It's attached below. Jedná se mi o ocenění kamarádovi sbírky bankovek. Prosím ozvěte se mi na martinvon@seznam.cz_______________ Díky, za každý nový přírůstek do chyboražeb « Poslední úpravu provedl(a) martinvon v 23. 9. 2022, 7:35. »
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Poslal som mail. Funguje.  _______________ Processed coin catalogs 2.768 Auctions / 22.566 LotsVšetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :) Sent from my ZX Spectrum
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Něco nad nominál...? Poradíte prosím.Dekuji Obrázky: 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Bohužel nic
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
ne
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
#1438 16. 12. 2022, 16:08
|
Registrovaný uživatel
|
Zdravím, zvyšuje hodnotu bankovky číslo 000000 ( viz foto ) ? Jedná se o 20 korun slovenských 1939. Jaká je podle vás možná tržní cena ? Díky za odpovědi. Obrázky:  
|
|
#1439 16. 12. 2022, 16:42
|
Registrovaný uživatel
|
Této bankovce říká "anulát", zbytek máte u druhé otázky.... _______________ vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
|
|
#1440 17. 12. 2022, 20:58
|
Registrovaný uživatel
|
Naposledy jsem zaregistroval dražbu tohoto anulátu na 3.aukci A.Kohouta před rokem. Vydražila se za 18000 + % což dělá celkem 21600.Ale při dnešním zájmu o anuláty a bankovní vzory by cena mohla být až 30000 , možná i výše. https://livebid.cz/auction/bankovky3/detail/293
|