Nazdar, dnes mi přišel balíček a v něm toto....Je to po výměně a až na Leopolda si nejsem jistej co mi to vlastně přišlo..?😈 Nějaké tipy mám, ale jak se znám,tak....raději si nechám poradit.....Ještě jsem to ani nečistil a asi ani nebudu....díky moc za echo......Bigger
Obrázky:

Vím co ti přišlo(a neuraž se please)..."Přišel Ti šrot !!!"
(1Kr. FerdinII., 3kr.FerdII.,trojník Leop.I.,penízek, b.penízWladisII.,rak.3kr.Leop.I.) asi tak ve zkratce...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Já vím co mi přišlo dráčku....Neurážím se....není proč.....Bylo to v podstatě zadarmo.........proto jsem to vzal......

;)
Dráček dovede vždy potěšit 😁 😁 😁
To ambrosius - numizmatika je hlavně o sebevzdělávání a pžedevším historii.
Na estetiku jsou obrázky nahatých slečen.😉

S tou historií a vzděláváním souhlas. Jenom mi šlo o to, že jsou to dostupné mince, takže se dají pohodlně sehnat lepší kusy. Nejdůležitější je radost ze sbírání..
Takže ideálně spintriae😉

Tak teď najednou nevím, na co mám dříve reagovat...Tak nějak popořadě....Mince jsou v hrozném stavu, to vím, ale už teď vím, že je pošlu dál....stačí trochu šikovnosti a pěkně to nafotit...Na aukru se to pod názvem " nějaký šrot " jistě prodá....Ano, numismatika je i o estetičnosti....a samo o vzdělání...to je jasný....To víte, že by to málá brala na hraní hned...bere totiž všechno...no, jako malé děti....nebyli jsme jiní...A Ambrosiusi: máš recht...důležitá je radost ze sbírání...zvlášť, když tohle je v podstatě zadarmiko a vím, že za to nic bude něco...!

Jak "nejaky srot" ? Vzacne, velmi stare, pekne mince (velkym pismem, pet vykricniku). Jedinecna prilezitost vylepsit si sbirku (3 vykricniky) - zaciname od korunky!
Par minut pred koncem prihodit tak 20 procent nahoru, pokud by to nahodou vylezlo na nejvyssi nabidku, tak to stejne vyprovokuje toho s nejvyssi nabidkou, aby to prehodil🙂

Tenzor: před chvílí jsem se vrátil z Brna a proto reaguju až teď....Za nálzové stavy tří kusů psích známek a jedné robotnické...Víš, psí známky mi nic neříkají...to mince jsou mi milejší......Jinak ty nápady kolem té aukce....dík, to zabere vždy...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.