Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#15811 21. 12. 2012, 00:53

Já včera pocítil energii ... a musel jsem dost rychle běžet!😋

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#15812 21. 12. 2012, 01:31

Přijde takhle Konec světa do České republiky, rozhlédne se a říká: „Aha, tady jsem už byl …"

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#15813 21. 12. 2012, 06:44
A když chodím meditovat do hospody? Počítá se to taky? 😕

Počítá ale musíš k tomu přistupovat pozitivně a chodit tam rád 😃 😉

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#15814 21. 12. 2012, 08:17

Zastaví kamión na červenú, k vodičovi pribehne blondína a zaťuká na okienko. Vodič ho stiahne a blondínka na neho:
Volám sa Mária, idem za vami a celou cestou strácate náklad!
Vodič kývne hlavou, zasvieti zelená! Na ďalšej križovatke sa scéna opakuje. Na tretej červenej to vodič nevydrží, vystúpi z kamióna, zaťuká na okienko auta blondíny a keď ho blondína stiahne, tak hovorí:
Ja som nejaký Karol, je zima, sme v Stropkove a ja sypem soľ na cestu

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Robbie

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2007

#15815 21. 12. 2012, 08:42
Přijde takhle Konec světa do České republiky, rozhlédne se a říká: „Aha, tady jsem už byl …"

To bohužel není vtip.... 🙂

..::R::..
robert.kurucz@email.cz

Profilový obrázek
Robbie

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2007

#15816 21. 12. 2012, 09:37

Už je to tady, konec světa, Pražákům neteče voda... http://www.novinky.cz/domaci/288479-desetitisice-lidi-v-praze-9-jsou-kvuli-prasklemu-potrubi-bez-vody.html ....co teď, co teď?

😮 😲

..::R::..
robert.kurucz@email.cz

Profilový obrázek
Hurley

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2010

#15817 21. 12. 2012, 10:02
Znám člověka, který často jezdí za peruánskými šamany, kteří se dokáží ponořit do velice hluboké meditace. Během těch meditací dokáží komunikovat s duchovně vysoce vyspělými astrálními bytostmi z tzv. "jiných dimenzí" či jak to nazvat, to není důležité. Dokáží se také napojovat na "celý vesmír, na vědění vesmíru". Možná ty pojmy zní směšně, ale je to jen takový způsob, jak označit něco, o čem nemá běžný člověk ani potuchy a co je obtížné si představit, pokud to člověk nezažije na vlastní kůži. Je to v podstatě jen slovíčkaření, takže ty pojmy taky neřešte. To jen na vysvětlenou, abyste věděli, odkud šamani berou své informace. Teď to důležité, co vám chci sdělit. Podle těch šamanů právě v době tohoto přechodného období (čili po několik následujích dní) přichází na zem z vesmíru zvláštní a nezvyklá energie, která člověku umožňuje výrazně snáze realizovat svá přání a své myšlenky. Je důležité to vědět kvůli tomu, aby člověk v následujcích dnech myslel intenzivně na nějaké pozitivní věci (třeba na získání vysněné práce, nalezení životní partnerky apod. nebo co chcete, ale také by neměl myslet na nic negativního, neboť si tím také dopomůže k tomu, aby se mu ty negativa snáze a rychleji splnily). Ještě mnohem lepší by bylo ponořovat se také do hluboké meditace - návod zde: http://www.petr-chobot.eu/cs/uplnkova-meditace (funguje - mnohokrát odzkoušeno😋 ) anebo si můžete vyzkoušet live meditaci, která je 21. 12. od 17 hodin. Je potřeba zde http://www.petr-chobot.eu/cs/novinka/zivy-prenos-meditace-z-kongresoveho-centra-21-12 kliknout nahoře vpravo na žlutý odkaz, ale až od 17 hodin. ...

Ne naopak, já tyto věci beru s tichou pokorou, až budu mít čas tak se na ty odkazy podívám. Vzhledem k tomu, že náš mozek využívá jen minimum své kapacity, je zde ještě dost prostoru na všelicos. Podobnou stimulaci mozkových buněk má i pobyt v přírodě, hlavně v lese (možná je to tím že se dobře okysličí mozek), kamarádka třeba objímala stromy a ta energie prý přecházela do ní a ona je skutečně velice energická žena, mnozí lidé (hlavně ve velkých městech) jsou po ránu na přesdržku, ale ona je i díky tomuto nanejvýš pozitivní a energií naladěná osoba a nepotřebovala k tomu žádné kafe nebo redbull či co. Možná ten kontakt s živým organismem (tedy kromě různých parazitů), s přírodou, mimo jiné i sex s krásnou ženou - to vše nám dodává onu energii. Na tu meditaci se časem podívám a pak povím..

Profilový obrázek
Hurley

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2010

#15818 21. 12. 2012, 10:20
Já včera pocítil energii ... a musel jsem dost rychle běžet!😋

Jo, ale to byla energie která chtěla ven, ne dovnitř 😆

Profilový obrázek
Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

#15819 21. 12. 2012, 11:50

Serge Nubret napsal/a:

...
Tak doufám, že si nemyslíte, že jsem se úplně zcvoknul.
...

my si to tu nemyslíme, my už to víme... 😁

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#15820 21. 12. 2012, 12:06

Hurley napsal/a:

... i sex s krásnou ženou - to vše nám dodává onu energii.

To jsi to asi nějak odflinknul protože ze mně to energii spíš odčerpá😉

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.