Zastaví kamión na červenú, k vodičovi pribehne blondína a zaťuká na okienko. Vodič ho stiahne a blondínka na neho:
Volám sa Mária, idem za vami a celou cestou strácate náklad!
Vodič kývne hlavou, zasvieti zelená! Na ďalšej križovatke sa scéna opakuje. Na tretej červenej to vodič nevydrží, vystúpi z kamióna, zaťuká na okienko auta blondíny a keď ho blondína stiahne, tak hovorí:
Ja som nejaký Karol, je zima, sme v Stropkove a ja sypem soľ na cestu
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Už je to tady, konec světa, Pražákům neteče voda... http://www.novinky.cz/domaci/288479-desetitisice-lidi-v-praze-9-jsou-kvuli-prasklemu-potrubi-bez-vody.html ....co teď, co teď?
😮 😲
..::R::..
robert.kurucz@email.cz

Ne naopak, já tyto věci beru s tichou pokorou, až budu mít čas tak se na ty odkazy podívám. Vzhledem k tomu, že náš mozek využívá jen minimum své kapacity, je zde ještě dost prostoru na všelicos. Podobnou stimulaci mozkových buněk má i pobyt v přírodě, hlavně v lese (možná je to tím že se dobře okysličí mozek), kamarádka třeba objímala stromy a ta energie prý přecházela do ní a ona je skutečně velice energická žena, mnozí lidé (hlavně ve velkých městech) jsou po ránu na přesdržku, ale ona je i díky tomuto nanejvýš pozitivní a energií naladěná osoba a nepotřebovala k tomu žádné kafe nebo redbull či co. Možná ten kontakt s živým organismem (tedy kromě různých parazitů), s přírodou, mimo jiné i sex s krásnou ženou - to vše nám dodává onu energii. Na tu meditaci se časem podívám a pak povím..

Serge Nubret napsal/a:
...
Tak doufám, že si nemyslíte, že jsem se úplně zcvoknul.
...
my si to tu nemyslíme, my už to víme... 😁
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.