Myslím, že zakladanie novej témy v sekcii ocenenie a identifikovanie je prípustné, alebo by teda mohlo byť. O "hlúpom názve" nepolemizujem, to je subjektívna záležitosť, myslím si však, že si bol zbytočne prísny. Nemyslím to v zlom, ani nerýpem.
Ešte k tomu zakladaniu nových vlákien; naozaj si myslím, že nie je dobré, ak by sa všetko malo hádzať do jedného vlákna, mohlo by sa to zneprehľadniť. Predpokladám, že zakladanie nových vlákien (vecných a konkrétnych, nie duplicitných a pod.) má svoje opodstatnenie, ak sa odpovede vyčerpajú (alebo k odpovediam nedôjde), vlákno sa pomaly bude posúvať a nepredpokladám, že by niekomu viac prekážalo. Na druhej strane, prebehnúť jedno jediné dominantné vlákno zaberie čas a takto by aj nový človek na fóre mohol v posunutom vlákne nájsť niečo, čo by ho zaujímalo. Možno by sme o tom mohli trochu diskutovať, predpokladám, že by to nebolo odveci.

1) Či je dotaz v samostatnom vlákne alebo v jednom veľkom je úplne jedno. Tam aj tam časom rovnako zapadne.
2) Človeka, čo sem zavíta s jedným dotazom, je zbytočné učiť ako správne vložiť dotaz. A takých je podľa veľmi veľa.
3) Zamykanie a mazanie akože nesprávne vložených dotazov len zbytočne robí zlú krv medzi stálymi prispievateľmi (riešilo sa to tu x-krát), prípadne odradzuje nových členov.
Turtle, nič v zlom, viem, že to myslíš dobre a snažíš sa ctiť pravidlá fóra, ale pripadá mi to ako sizyfovská práca.

sigur napsal/a:
3) Zamykanie a mazanie akože nesprávne vložených dotazov len zbytočne robí zlú krv medzi stálymi prispievateľmi (riešilo sa to tu x-krát), prípadne odradzuje nových členov.
Já prostě nemám rád když někdo nerespektuje pravidla a to nejen na tomto fóru. Stovky témat s názvem “Mince” nebo “Minca” jsou na prd protože když se k nim chce někdo vrátit, nikdy nenajde to co hledá. Stálí přispěvatelé už to vědí a nováčci se to prostě budou muset naučit nebo jít na jiné fórum kde nejsem moderátorem já.😉

Otázka je, koľko ľudí a po akom čase má potrebu sa znovu vrátiť k nejakej určovanej/oceňovanej minci.
Ja na tieto účely používam záložky vo Firefoxe, prípadne si stiahnem a uložím fotku mince a ak hľadám niečo staršie na sberatelovi, tak sa mi osvedčil Google.
Už som písal, že chápem aj tvoj pohľad z postu moderátora, len tá efektivita mi je otázna, pretože je ťažko merateľná.

Právo 14.září 2015
"Padělky obrazů se množí aneb Za hodně peněz málo muziky.
Na světovém trhu s uměním je 20 až 70 procent falešných obrazů. Podle expertů může míra padělků v Česku dosahovat horní hranice tohoto rozpětí."
Moje otázka - a kolik procent padělaných sběratelských mincí obíhá na sběratelském trhu a kolik těchto padělků mají sběratelé ve svých sbírkách?

V reštaurácii blízko súdnej budovy obedujú v poludňajšej prestávke dvaja sudcovia.
Náhle do podniku vtrhne cigáň, osloví jedného zo sudcov:
"Ty hajzel, tvoj pes pohrýzol moju dcéru! Navaľ päť tisíc alebo ťa dám na súd!"
Oslovený sudca ani nemukne, vytiahne peňaženku a cigánovi z nej odpočíta päť tisíc.
Druhý sudca na to pozerá, neverí svojim očiam a namieta:
"Hej, nič mi do toho nie je, ale na druhej strane viem, že ty žiadneho psa nemáš, a navyše náhodou toho cigána poznám. Má osem synov, ale žiadnu dcéru. Nechápem, prečo si mu dával tie prachy."
Prvý sudca lakonicky odpovie: "Hej, čo si budeme nahovárať.
Obaja vieme, ako to dnes pri tých súdov chodí ..."
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.