Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
MUDrAcula

Uživatel

Zaregistrován:
26. 1. 2013

#23761 1. 5. 2016, 19:46
No, vida, o to s tím pompézně deklarovaným odchodem Evropa1 z tohoto fóra nebude tak žhavé... Pokolikáté to už je, kdy demonstrativně ohlásil svůj odchod a vždy se po delším či spíše kratším čase navrátil do našich řad? Tipuji, že tak učinil již cca 87 x a pořád je tady... Kdepak, to není jako bývalý kolega Dráček, který tak učinil před časem učinil a doteď to plní... Inu, charakter se pozná.

Škoda Dráčka...sice mi to několikrát nechal sežrat, ale to nevadí... Vlastně měl vždy pravdu

Profilový obrázek
Voloda16

Uživatel

Zaregistrován:
17. 3. 2012

#23762 1. 5. 2016, 20:23
No, to je ten pravej, kdo má tohle hodnotit... 😃 Kdepak, byli-li dobrými křesťany Antonín Dvořák, Albert Schweitzer a Kara ben Nemsi, tož se též hlásím hrdě k této bohulibé víře, byť jsem jen "vlažným" katolíkem

A teď mi něco uniklo, kdože to hodnotil?
jo vlastně, jestli jde o to vyjádření, tak není mé. je to sdělení (toho vašeho) boha skrz své zástupce na zemi...

Profilový obrázek
Wjem

Moderátor

Zaregistrován:
20. 7. 2010

#23763 1. 5. 2016, 20:29
A teď mi něco uniklo, kdože to hodnotil? jo vlastně, jestli jde o to vyjádření, tak není mé. je to sdělení (toho vašeho) boha skrz své zástupce na zemi...

Tak, proč se do toho "seješ", když si bezvěrec...

Profilový obrázek
Voloda16

Uživatel

Zaregistrován:
17. 3. 2012

#23764 1. 5. 2016, 21:08

Wjem napsal/a:

Tak, proč se do toho "seješ", když si bezvěrec...

to se jako nemůžu vyjádřit? případně diskutovat? případně poukázat na to, že v tom máte pěknej guláš?

btw, kde takové něco píšu?

Profilový obrázek
Wjem

Moderátor

Zaregistrován:
20. 7. 2010

#23765 1. 5. 2016, 21:23
Wjem napsal/a: Tak, proč se do toho "seješ", když si bezvěrec... ...

Nemůžeš, páč o tom víš, nejspíš, kulový... Respektive, z hlediska demokratického práva na názor můžeš, ale Tvé plky budiž hodnoceny jako irelevantní, páč o podstatě věci nemáš ani páru...
Žel, shledávám, že v tvém případě jde o jen lacinou a neobjektivní celkovou averzi vůči křesťanství, při kteréžto typické vulgárně-ateistické pozici se dostáváš na úroveň soudruhů z neblahých časů totality...

Profilový obrázek
Voloda16

Uživatel

Zaregistrován:
17. 3. 2012

#23766 1. 5. 2016, 21:32

tak pardon, já tak nějak zapomněl, že jen křesťani mají patent na pravdu. i když mi to zavání stejným postojem, jako tolik tady napadaným islámem, určitě víte co a jak se má.
zatím jsem sice slyšel jen samé nejspíš a ne alespoň tvrzení podporující vaše prohlášení, nicméně já jsem ten vulgární averzant. no vidíš a mě přijde, že dnes by sis s tímto postojem mohl ruce podat s těmi co byli na náměstí. ale možná jste se i potkávali na vumlu, tak nevím. (nejspíš)

Profilový obrázek
Wjem

Moderátor

Zaregistrován:
20. 7. 2010

#23767 1. 5. 2016, 21:46
tak pardon, já tak nějak zapomněl, že jen křesťani mají patent na pravdu. i když mi to zavání stejným postojem, jako tolik tady napadaným islámem, určitě víte co a jak se má. zatím jsem sice slyšel jen samé nejspíš a ne alespoň tvrzení podporující vaše prohlášení, nicméně já jsem ten vulgární averzant. no vidíš a mě přijde, že dnes by sis s tímto postojem mohl ruce podat s těmi co byli na náměstí. ale možná jste se i potkávali na vumlu, tak nevím. (nejspíš)

Ježíšmarjá, no VÚMlLem může dnes "strašit" snad pouze ten, kdož v 89tým roce položil stranickou (KSČ) či svazáckoub (SSM) legitimaci na stůl a přez noc se stal zaníceným pravičákem...
Kristapána, jak tohle, s odpuštěním, boží hovádko, si může činit nárok na hodnocení křesťanské víry u jedinců, kteřížto i za časů nejtvrdší totality ani na okamžik nezaváhali a své dědičné víry se z jakýchkoliv důvodů nezřekli...

Profilový obrázek
jano7B9

Uživatel

Zaregistrován:
26. 7. 2007

#23768 1. 5. 2016, 21:59

wjem - ze si nedas pokoj a bavi ta odpisovat tomu trollovi...

... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Profilový obrázek
Wjem

Moderátor

Zaregistrován:
20. 7. 2010

#23769 1. 5. 2016, 22:04

jano7B9 napsal/a:

wjem - ze si nedas pokoj a bavi ta odpisovat tomu trollovi...

Jano, musím se bránit, a to nejen sebe, protože drzost některých rádoby oponentů již překračuje únosnou mez... Jinak, díky za podporu.

Profilový obrázek
Wjem

Moderátor

Zaregistrován:
20. 7. 2010

#23770 1. 5. 2016, 22:28

Pánové a dámy, před necelým rokem jsem byl ve velmi zoufalé situaci a požádal jsem Pražské jezulátko upřímnou motlitbou o pomoc. Splnilo se a pomoc, přesně v požadované formě do roka a do dne přišla. Ovšem, ve velmi specifické formě, nebojím se i říct - ve velmi strašlivé formě. Neboli s určitým morálním závazkem, který samozřejmě, seč síly stačí, splním. Děkuji.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.