Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
jezevec

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2014

#23781 1. 5. 2016, 23:05
Mně to stačí, co máš na památku Ty?

Pár kazet a myšlenek...

jezevec74@gmail.com

Profilový obrázek
Wjem

Moderátor

Zaregistrován:
20. 7. 2010

#23782 1. 5. 2016, 23:07

Voloda16 napsal/a:

To nebyl sluníčkář - ty já poznám na sto honů... Přišel v luxusní kožené bundě, neustále kouřil a nepohrdnul nabízené vodce a dobré brazilské kávě, kteroužto jsme ve studiu schraňovali jen pro sebe či mimořádné návštěvy...
těžko soudit, ale na mě ke konci působil jako takový takový profesionální bojovník. něco na způsob profese revolucionáře, jak je například známe ze záznamu velikého če😃
ale třeba byl jen nehynoucí optimista se smyslem pro denní realitu. novodobé označení sluníčkář.

Profilový obrázek
Wjem

Moderátor

Zaregistrován:
20. 7. 2010

#23783 1. 5. 2016, 23:12
Pár kazet a myšlenek...

Chlapče, to nebyl špatnej chlápek. To intuitivně poznám a Ty bys to nejspíš poznal také, kdybys tam tehdá byl. Čest jeho památce...

Profilový obrázek
jezevec

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2014

#23784 1. 5. 2016, 23:13

Hned po listopadu na Letné milion sluníčkářů zpíval že jednou budem dál, tak co to tady plácáte?
Bohužel dnes je to ostuda a slabost bejt slušnej...
Kryl byl sluníčkář jak poleno, jenom pak už dost nasranej... ale k tomu už i teď sluníčkáři spějí 😉

jezevec74@gmail.com

Profilový obrázek
Voloda16

Uživatel

Zaregistrován:
17. 3. 2012

#23785 1. 5. 2016, 23:15
Voloda16 napsal/a: ...

to bude asi tou neustálenou/volno/"všezahrňující" definici.
brou

Profilový obrázek
jezevec

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2014

#23786 1. 5. 2016, 23:16

Dobrou Voloďo 😉

jezevec74@gmail.com

Profilový obrázek
Wjem

Moderátor

Zaregistrován:
20. 7. 2010

#23787 1. 5. 2016, 23:19

jezevec napsal/a:

Hned po listopadu na Letné milion sluníčkářů zpíval že jedonu budem dál, tak co to tady plácáte?
Bohužel dnes je to ostuda a slabost bejt slušnej...
Kryl byl sluníčkář jak poleno, janom pak už dost nasranej... ale k tomu už i teď sluníčkáři spějí 😉

Nebyl to sluníčkář, už jen svým oblečením a fysiognomií. Fakt ne, naopak působil dojmem bohatého strejdy z Německa. A furt kouřil, což zrovna dnešním sluníčkům moc nevoní... :-)

Profilový obrázek
tenzor

Moderátor

Zaregistrován:
12. 1. 2010

#23788 1. 5. 2016, 23:22
No jo, v jednoduchosti je přece síla 😉 Jo, i to byl Kryl.. to je fakt. Akorát nevim, kde psali o tom zakazování... taky aeronet?

Žil jsem v té době a sledoval jsem, co se děje, taky vím, co se dělo na Krylově pohřbu, i když jsem tam osobně nebyl.. zakázán oficiálně nebyl, ale pořady s ním dávala STV, naše televize ne. Mimochodem, teď si uvědomuju, že to celkem připomíná i dobu komunismu, kdy někteří zpěváci mohli vystupovat na Slovensku (nebo se štěstím na Moravě) ale v Čechách ne.
Rádobyvtipné poznámky o aeronetu na tom nic nezmění...

Profilový obrázek
Wjem

Moderátor

Zaregistrován:
20. 7. 2010

#23789 1. 5. 2016, 23:28
Žil jsem v té době a sledoval jsem, co se děje, taky vím, co se dělo na Krylově pohřbu, i když jsem tam osobně nebyl.. zakázán oficiálně nebyl, ale pořady s ním dávala STV, naše televize ne. Mimochodem, teď si uvědomuju, že to celkem připomíná i dobu komunismu, kdy někteří zpěváci mohli vystupovat na Slovensku (nebo se štěstím na Moravě) ale v Čechách ne. Rádobyvtipné poznámky o aeronetu na tom nic nezmění...

Asi tak... Neboli, mám silnou osobní zkušenost a na Karla Kryla nedám dopustit...

Profilový obrázek
jezevec

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2014

#23790 1. 5. 2016, 23:59
Žil jsem v té době a sledoval jsem, co se děje, taky vím, co se dělo na Krylově pohřbu, i když jsem tam osobně nebyl.. zakázán oficiálně nebyl, ale pořady s ním dávala STV, naše televize ne. Mimochodem, teď si uvědomuju, že to celkem připomíná i dobu komunismu, kdy někteří zpěváci mohli vystupovat na Slovensku (nebo se štěstím na Moravě) ale v Čechách ne. Rádobyvtipné poznámky o aeronetu na tom nic nezmění...

Sorry za ten aeronet, ale nemůžu si pomoct, co jste napsal je prostě blbost, která se dnes s velkou oblibou opakuje... lidi prostě maji rádi problémy. A když nejsou? No tak si je prostě vymyslej 😎
Je ale otázka, jestli jste tak sledoval i tu dobu předtím.... když čtu to srovnání, nejsem si jist😉
Ono to (nejen s Krylem) bylo trochu jinak. Po listopadu najednou nebylo proti komu zpívat, zmizelo téma... a navíc Kryl víc než ostatní viděl kam se to zas veze a byl z toho přímo zhnusenej. On sám nevystupoval, ne že by nemohl... a když, tak zpíval takový věci, jako třeba ta teď tolik opěvovaná Demokracie...

jezevec74@gmail.com

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.