Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
jezevec

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2014

#23791 2. 5. 2016, 00:05
jezevec napsal/a: Hned po listopadu na Letné milion sluníčkářů zpíval že jedonu budem dál, tak co to tady plácáte? Bohužel dnes je to ostuda a slabost bejt slušnej... Kryl byl sluníčkář jak poleno, janom pak už dost nasranej... ale k tomu už i teď sluníčkáři spějí 😉 ...

No jasně, on vážně hlavní problém bude pořád v té definici... nechápu proč by sluníčkář nemohl kouřit. A jestli se sluníčkář pozná podle fysiognomie?? Hmmm... 😉
Já si Kryla samozřejmě velmi vážim a byl to sluníčkář. Jo a taky dost chlastal.... a přesto byl sluníčkář.

jezevec74@gmail.com

Profilový obrázek
jezevec

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2014

#23792 2. 5. 2016, 00:25

Prostě a jednoduše by bylo lepší, aby ti, kteří potřebují někoho ztrapňovat a shazovat, používali pojmy skutečně hanlivý a bylo by jasno. Tohle je převracení hodnot a to nevede k ničemu dobrýmu. Sluníčkář (ač to i mě zní spíš úchylně), by z podstaty mělo evokovat něco pozitivního... stejně tak pravdoláskař... a přitom tohle jsou slova, který si nejmíň 53% národa hned nahradí v lepším případě slovem blbeček. A to je prostě špatně. Za chvilku dostanu přes hubu, když řeknu, že jdu do kavárny 😆

jezevec74@gmail.com

Profilový obrázek
Voloda16

Uživatel

Zaregistrován:
17. 3. 2012

#23793 2. 5. 2016, 07:23
No jasně, on vážně hlavní problém bude pořád v té definici... nechápu proč by sluníčkář nemohl kouřit. A jestli se sluníčkář pozná podle fysiognomie?? Hmmm... 😉 Já si Kryla samozřejmě velmi vážim a byl to sluníčkář. Jo a taky dost chlastal.... a přesto byl sluníčkář.

No jasně, on vážně hlavní problém bude pořád v té definici... nechápu proč by sluníčkář nemohl kouřit. A jestli se sluníčkář pozná podle fysiognomie?? Hmmm... 😉
Já si Kryla samozřejmě velmi vážim a byl to sluníčkář. Jo a taky dost chlastal.... a přesto byl sluníčkář.

no proč by nemohl chlastat a pít... protože to řekl Wjem přeci.
a co se ti nezdá na fysiognomii? už staří nacisté ji s úspěchem používali, nevím proč by nemohla fungovat o 50 let později, vývoj vědy je překotný..

Profilový obrázek
Voloda16

Uživatel

Zaregistrován:
17. 3. 2012

#23794 2. 5. 2016, 07:33

dnes frčí pivo a zlo a nenávist zvítězí nad pravdou a láskou nebo jak nese ta vaše vlajka

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#23795 2. 5. 2016, 07:40

že byl Kryl jako Guevara je zajímavá teorie. I když každej na jinym břehu nutně.
Guevaru jsem jako antikomunista nenáviděl, jenže po přečtení životopisu,obsáhlejch tisíce otázek pro F. Castra (vše jistě nutně tendenční) jsem začal tápat, kde je vlastně pravda a začal se klonit spíš k sympatiím, což jsem pokládal u sebe za překvapující, jako by na mě působilo osobní kouzlo někoho, kdo se nechal prakticky dobrovolně zabít, místo žití v luxusu.

Profilový obrázek
jezevec

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2014

#23796 2. 5. 2016, 07:46

Voloda - taky jsem si říkal, jestli se třeba poznaj podle barvy očí, délky vlasů (taky už se používalo...) nebo jak, ale nechtěl jsem to už raději rozebírat....
Jenom jaks to ocitoval, vypadá to teď, jakobych tu hovadinu s fyziognomií napsal já 😲

jezevec74@gmail.com

Profilový obrázek
Voloda16

Uživatel

Zaregistrován:
17. 3. 2012

#23797 2. 5. 2016, 08:07

Omlouvám se jezevče, po ránu jsem to nějak blbě trefil

Profilový obrázek
jezevec

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2014

#23798 2. 5. 2016, 08:18

To je dobrý, taky je to u mě po ránu boj 😲
Kdo chce si to přečte vejš, ale až jsem se lekl, když sem si to "po sobě" přečet 😆 😆 🙄

jezevec74@gmail.com

Profilový obrázek
Voloda16

Uživatel

Zaregistrován:
17. 3. 2012

#23799 2. 5. 2016, 08:28

člověk dělá v opilosti (h)různé věci🙂 no nic, jdu vytvářet hodnoty

Profilový obrázek
tenzor

Moderátor

Zaregistrován:
12. 1. 2010

#23800 2. 5. 2016, 09:47
Sorry za ten aeronet, ale nemůžu si pomoct, co jste napsal je prostě blbost, která se dnes s velkou oblibou opakuje... lidi prostě maji rádi problémy. A když nejsou? No tak si je prostě vymyslej 😎 Je ale otázka, jestli jste tak sledoval i tu dobu předtím.... když čtu to srovnání, nejsem si jist😉 Ono to (nejen s Krylem) bylo trochu jinak. Po listopadu najednou nebylo proti komu zpívat, zmizelo téma... a navíc Kryl víc než ostatní viděl kam se to zas veze a byl z toho přímo zhnusenej. On sám nevystupoval, ne že by nemohl... a když, tak zpíval takový věci, jako třeba ta teď tolik opěvovaná Demokracie...

jezevec napsal/a:

Sorry za ten aeronet, ale nemůžu si pomoct, co jste napsal je prostě blbost, která se dnes s velkou oblibou opakuje... lidi prostě maji rádi problémy. A když nejsou? No tak si je prostě vymyslej 😎

Jistě, žádné problémy nejsou a když by se zdálo, že ano, stačí zavřít oči (případně se zhluboka napít rumu) a ony zmizí 😁

No zjevně bylo proti komu zpívat, Kryl nebyl z těch, kteří by pokrytecky přehlíželi to, co se děje a ano, stejně jako v roce 1968 viděl dopředu. Že pořad s ním dali na STV a v ČT dokonce ještě několik let po jeho smrti ne, vážně není náhoda.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.